lv
GN7wUDtTTM9idzVjfcI7Dp5BeRZYYOoAi2egs1Sz
2620678

Brīvprātīgais Ukrainas aizstāvis dzērumā izraisīja traģisku avāriju

Brīvprātīgais Ukrainas aizstāvis dzērumā izraisīja traģisku avāriju

Valsts policija (VP) meklēšanā izsludinājusi brīvprātīgo Ukrainas aizstāvi no Latvijas, kurš tiek turēts aizdomās par traģiskas avārijas izraisīšanu reibumā Saldus novadā.

2022.gada 5.novembrī Saldus pagastā notika sadursme starp automašīnu "BMW" un "Renault", kā rezultātā dzīvību zaudēja automašīnas "Renault" vadītājs.

Automašīnas "BMW" vadītājs un pasažieris ar gūtajām traumām tika nogādāti medicīnas iestādē. Noskaidrots, ka automašīnas "BMW" vadītājs atradies alkohola reibumā - asins pārbaudē konstatēts, ka viņš atradies vairāk nekā divu promiļu reibumā.

Valsts policijā par notikušo sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. Vīrietim ir piemērots aizdomās turētā statuss un viņš izsludināts meklēšanā Latvijā, taču starptautiskajā meklēšanā nav izsludināts.

Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija" nesen vēstīja, ka avāriju izraisījis Latvijas brīvprātīgais karavīrs, kurš pērn novembrī bija atgriezies Latvijā no Ukrainas. Raidījumā izskanēja, ka pēc ārstēšanās slimnīcā viņš devies atpakaļ uz Ukrainu.

Stambulas konvencijas ratifikācijas likumprojektu nodod Juridiskajai komisijai

Saeima šodien nodeva izskatīšanai komisijās likumprojektu, kas paredz Latvijā ratificēt tā dēvēto Stambulas konvenciju jeb Eiropas Padomes konvenciju par vardarbības pret sievietēm un vardarbības ģimenē novēršanu un apkarošanu.

Stambulas konvencijas ra...

Kāpēc talantīgie mūziķi pamet Latviju jeb ar sentimentu algu atšķirību vairs neaizlāpīt
Sajust gandarījumu, ka Latvijas profesionālie mūziķi aizpilda pasaules izcilāko orķestru rindas, ir viena lieta. Taču tas, kas no tā neizbēgami izriet, ir tukšās vietas pašmāju kolektīvos, kas liek satraukties par profesionālās mūzikas kvalitātes mazin...
Karaliski uzmeta: kā zviedri noveda Latvijas uzņēmumu līdz slēgšanai

Latvijas uzņēmumi, kas ražo biodegvielu, ir novesti līdz izdzīvošanas robežai verdzisku līgumu dēļ, kas noslēgti ar ārvalstu eksportētājiem. Vienā no šādām kompānijām vairāk nekā 110 darbinieki un viņu ģimenes zaudēja ienākumus.

Kopš 2022. gada sākuma u...



Komentāri