lv
PCO0tyZy0uGgAKcco5l24kgS8iy2HsXYtVtgky61
2591035

Kas jāzina pirms došanās pie optometrista?

Kas jāzina pirms došanās pie optometrista?

Rūpes par veselību ietver arī profilaktiskās pārbaudes. Kas attiecas uz acu veselību, profilaktiskā redzes pārbaude ieteicama reizi divos gados, bet, ja ikdienā tiek lietoti redzes korekcijas līdzekļi, tad vizīte pie optometrista jāieplāno biežāk.

Kas ir jāzina pirms došanās uz redzes pārbaudi? Par to vairāk raksta turpinājumā!

Izvēlieties savu speciālistu

Lai nodrošinātu efektīvākus rezultātus, ieteicams izvēlēties speciālistu, ar ko sadarboties ilgtermiņā. Tādā veidā būs vienkāršāk sekot līdzi progresam un piemeklēt labākos risinājumus. Īpaši svarīgi tas ir, ja ikdienā tiek izmantoti redzes korekcijas līdzekļi, vai redzes pārbaudes laikā konstatēta nepieciešamība pēc tiem.

Dodoties uz vizīti pie optometrista, ņemiet līdzi iepriekšējo izmeklējumu rezultātus un briļļu recepti, ja tāda ir.

Ieplānojiet labāko laiku vizītei

Vairumā gadījumu uz vizīti pie optometrista ieteicams doties brīvdienā vai no rīta, kad acis ir atpūtušās - tad redzes pārbaudes rezultāti būs visprecīzākie. Tomēr ir reizes, kad pārbaudi būtu jāveic citā laikā - tas var būt, piemēram, kādu specifisku sūdzību gadījumā. Jebkurā gadījumā, piesakoties uz vizīti, optometrists, ņemot vērā Jūsu vajadzības un situāciju, ieteiks labāko laiku vizītei.

Standarta vizīte pie optometrista parasti neaizņem vairāk par 30 minūtēm. Vairāk laika vizītei sanāk veltīt tad, ja ir nepieciešama konsultācija kontaktlēcu lietošanā. Vajadzības gadījumā speciālists var nosūtīt uz vizīti jau pie acu ārsta.

Informējiet speciālistu par savu pašsajūtu

Jāņem vērā, ka redzes pārbaudes rezultātus var ietekmēt arī Jūsu kopējā pašsajūta. Tādēļ svarīgi speciālistam sniegt arī ar redzi un acu veselību tieši nesaistītu informāciju. Pastāstiet par kopējo veselības stāvokli, kā arī medikamentiem, ja tādus lietojat.

Pienācis laiks vizītei pie optometrista? Ieskatieties www.redzesparbaude.lv un piesakiet vizīti sev ērtākajā redzes pārbaudes vietā.

Šeit Redzesparbaude.lv vienkopus ir pieejami 49 labākie optikas saloni - OptiO, Vision Express, VIZIONETTE un Lornete. Tie atrodas dažādās Latvijas pilsētās, nodrošinot pakalpojumu pieejamību, mūsdienīgas diagnostikas iespējas, kā arī kompetentu speciālistu konsultācijas. Ērti pieteikties vienuviet - www.redzesparbaude.lv!

Interneta vietnē Redzesparbaude.lv atradīsiet arī vērtīgu informāciju par acu veselību. Parūpējieties par sevi, piesakiet vizīti pie zinoša optometrista!

Kurš Rīgas klubs virs galvas cels Virslīgas čempionu kausu?

Latvijas futbola Virslīgā pienākuši izšķirošie brīži. Divas kārtas pirms čempionāta noslēguma aizvien nav zināms, kura komanda tiks pie uzvarētāju kausa un zelta medaļām.

Iespējas ir divas – „Riga FC” ar 84 punktiem šobrīd ir pirmajā vietā, bet RFS ar 8...

«Rīga-Nica»: LOBODA Baltijas iedzīvotājiem prezentēja sava hita versiju - VIDEO

Ukraiņu māksliniece laidusi klajā savas jaunākās dziesmas "Kijeva - Nica" īpašo versiju, veltot to Latvijas iedzīvotājiem.

Oriģinālversija ukraiņu valodā, kas pirmizrādi piedzīvoja tikai pirms nedēļas, ir muzikāls darbs par mīlestību cauri gadiem un att...

Pa nakti aizvākts Keldiša piemineklis

Pagājušajā naktī aizvākts akadēmiķa Mstislava Keldiša piemineklis, aģentūrai LETA apstiprināja Rīgas domē.

Process aizritējis mierīgi, un piemineklis pārvietots uz Rīgas pieminekļu aģentūras noliktavu Varoņu ielā 13.

Lēmumu par Keldiša krūšutēla novākša...



Komentāri