lv
MOR3JwCr2HcbWKNr7SeZwPUWydPmElUJX9CNt1if
2590575

«Rīga-Nica»: LOBODA Baltijas iedzīvotājiem prezentēja sava hita versiju - VIDEO

«Rīga-Nica»: LOBODA Baltijas iedzīvotājiem prezentēja sava hita versiju - VIDEO

Ukraiņu māksliniece laidusi klajā savas jaunākās dziesmas "Kijeva - Nica" īpašo versiju, veltot to Latvijas iedzīvotājiem.

Oriģinālversija ukraiņu valodā, kas pirmizrādi piedzīvoja tikai pirms nedēļas, ir muzikāls darbs par mīlestību cauri gadiem un attālumiem, par spīti apstākļiem. "Kijeva - Nica", tāpat kā vairāki citi Lobodas nesen tapušie hiti, ātri guva fanu atzinību.

"Dziesma "Rīga - Nica" ir mana dāvana un pateicība Latvijai, manām otrajām mājām. Ceru, ka šis singls atbalsosies ne tikai latviešu, bet arī visu Baltijas valstu iedzīvotāju dvēselēs," komentē dziedātāja.

Dziesmu "Rīga - Nica" jau var dzirdēt visās digitālajās platformās un radio stacijās Baltijā. Bet noskatīties dziesmas oriģinālversijas videoklipu - LOBODA oficiālajā YouTube kanālā .

Bonusa dziesmas "Rīga - Nica" pirmizrāde notika 1. novembrī slēgtā prezentācijā Rīgā. Pasākumu apmeklēja mediju nozares pārstāvji, Latvijas zvaigznes un influenceri.

Pa nakti aizvākts Keldiša piemineklis

Pagājušajā naktī aizvākts akadēmiķa Mstislava Keldiša piemineklis, aģentūrai LETA apstiprināja Rīgas domē.

Process aizritējis mierīgi, un piemineklis pārvietots uz Rīgas pieminekļu aģentūras noliktavu Varoņu ielā 13.

Lēmumu par Keldiša krūšutēla novākša...

Valsts Prezidents: «Drošības jautājumos lielu bažu nav» (+VIDEO)

Kritika tika izteikta ANO spējai kontrolēt dalībvalstu savstarpējās attiecības, pauž Rinkēvičs.

Analizējot Latvijas drošību pašreizējās ģeopolitiskās situācijas kontekstā, prezidents Edgars Rinkēvičs uzsvēra, ka drošības jautājumos lielu bažu nav un Lat...

Latgales valstspilsēta plaši atzīmē patriotisko nedēļu (+VIDEO)

Daugavpilī tiek stiprināta piederības sajūta Latvijai.

Divas izstādes par zemessardzi, kas apmeklētājiem pieejamas jau šobrīd, Daugavpilī ievada Latvijas valsts svētku mēnesi un gatavošanos galvenajiem novembra svētkiem - Lāčplēša dienas un Latvijas val...



Komentāri