lv
L0EyPnf2dvRlyrr4nhcm1lSYGyK1awaWtTc8xwlB
2585843

Kurš spēj un nespēj radīt dzeju? Saruna ar dzejniekiem Raimondu Ķirķi un Martu Pujātu

Kurš spēj un nespēj radīt dzeju? Saruna ar dzejniekiem Raimondu Ķirķi un Martu Pujātu
Dzejas dienu galvenās balvas šogad saņēmuši par izdevniecības "Neputns" galveno redaktoru kļuvušais Raimonds Ķirķis un viens no aktuālākajiem jauno laiku dzejdariem Marts Pujāts. Dzeja ir skaistākais, ar ko nodarboties, bet tā viennozīmīgi nevar pateikt, kurš spēj un kurš nespēj radīt dzeju, tai nav vienas receptes. Jaunībā tu ar dzeju ej gulēt un ar dzeju celies, bet tikai ar laiku saproti, ko un kāpēc radi, dzejnieki stāstīja Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdeva".
Porziņģim 13 punkti «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētajai Bostonas "Celtics" komandai gūstot uzvaru, savukārt Dāvis Bertāns neizgāja laukumā spēlē, kurā viņa Oklahomasitijas "Th...

Sprūds: iznīcinot «Hamās», ir daudz lielākas iespējas uz miera procesu

Iznīcinot Gazas joslā valdošo palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās" vai pamatīgi to novājinot kā organizāciju, ir daudz lielākas iespējas uz miera procesu un stabilizāciju reģionā, uzskata Latvijas aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

Patlaban r...

Konkursā uz «LDz Cargo» valdes priekšsēdētāja amatu saņemti 26 pieteikumi

Konkursā uz VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) meitassabiedrības SIA "LDz Cargo" valdes priekšsēdētāja amatu saņemti 26 pieteikumi. Savukārt konkursā uz "LDz Cargo" valdes locekļa amatu ir saņemti 23 pieteikumi.

LDz norādīja, ka pašlaik turpinās pieteikumu ...



Komentāri