lv
IRHCcOX4zjWE4CX2p4YQqV29OjYYOV84ecPK6b43
2576218

Aptauja: 92% Latvijas iedzīvotāju klausās mūzikas ierakstus, stabilos līderos popmūzika

Aptauja: 92% Latvijas iedzīvotāju klausās mūzikas ierakstus, stabilos līderos popmūzika
"Gadu no gada nemainās viens no svarīgākajiem rādītājiem: 92% Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 60 gadiem klausās mūzikas ierakstus," ikgadējo socioloģisko aptauju par Latvijas sabiedrības mūzikas patēriņa paradumiem komentēja Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA) izpilddirektore Liena Edvardsa.
Nākamgad plānots sākt pasažieru vilcienu satiksmi starp Rīgu un Tartu

Nākamgad plānots sākt pasažieru vilcienu satiksmi starp Rīgu un Tartu, vēsta reģionālais laikraksts "Tartu Postimees". Avīze ziņo, ka šī plāna īstenošanai Igaunijas Klimata ministrija 2024.gada budžetā paredzējusi 300 000 eiro.

Igaunijas klimata ministr...

Kariņš par karu Gazā: divu valstu risinājums ir vienīgais risinājums

Divu valstu - Izraēlas un Palestīnas - risinājums ir vienīgais risinājums saspīlējumam Tuvajos Austrumos, uzsvēra ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV), kurš šodien tikās ar Norvēģijas parlamenta Ārlietu un aizsardzības komisijas delegāciju, kas ierad...

Valdība atbalsta Stambulas konvencijas ratifikācijas likumprojektu

Valdība šodien atbalstīja likumprojektu, kas paredz Latvijā ratificēt tā dēvēto Stambulas konvenciju jeb Eiropas Padomes konvenciju par vardarbības pret sievietēm un vardarbības ģimenē novēršanu un apkarošanu.

Paredzēts konvenciju apstiprināt ar atrunu,...



Komentāri