lv
y7qoUGTgHU0dDR2bUGl6BdZx6Y7bO3qauvGyWOk1
2548853

Ziemas sezonā no Rīgas varēs pa taisno aizlidot uz vairāk nekā 75 galamērķiem

Ziemas sezonā no Rīgas varēs pa taisno aizlidot uz vairāk nekā 75 galamērķiem

Lidosta "Rīga" ziemas sezonā piedāvās tiešos lidojumus uz vairāk nekā 75 galamērķiem, tostarp tiks piedāvāti trīs jauni maršruti. Šajā nedēļas nogalē no 29.oktobra lidostā "Rīga" stāsies spēkā rudens un ziemas lidojumu saraksts.

Kopumā Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" pasažieriem no Rīgas piedāvās maršrutu tīklu ar 55 tiešajiem galamērķiem, bet Īrijas zemo cenu aviosabiedrība "Ryanair" piedāvās lidojumus uz 26 tiešajiem galamērķiem.

Tāpat lidostas pārstāvji atzīmē, ka 29.oktobrī Rīgā pēc ilgāka pārtraukuma atgriežas aviokompānija "British Airways", kas savienos Rīgu ar Hītrovas lidostu Londonā. Lidojumi starp Rīgu un Hītrovu notiks trīs reizes nedēļā.

Vienlaikus "airBaltic" 4.novembrī uzsāks lidojumus vienu reizi nedēļā no Rīgas uz Marokas piejūras kūrortu Agādīru.

Savukārt no 27.februāra "airBaltic" maršrutu tīklu papildinās Spānijas atpūtas galamērķis Alikante ar lidojumiem divas reizes nedēļā.

Papildus trīs jaunajiem galamērķiem šogad ziemas sezonā turpināsies lidojumi uz Gdaņsku, Nicu, Bukaresti, Porto, Budapeštu, Valensiju un Katāniju.

Lidostā "Rīga" ziemas sezonā strādās 18 aviopārvadātāji, nodrošinot tiešos savienojumus ar 32 valstīm un 77 tiešajiem galamērķiem.

Regulāros lidojumus no lidostas "Rīga" īstenos 12 aviopārvadātāji: "airBaltic", "Ryanair", "Norwegian", "Finnair", "Wizz Air", "Lufthansa", "Aegean Airlines", "Transavia", "LOT", "Turkish Airlines", "British Airways" un "Uzbekistan Airways".

Savukārt ziemas čarterlidojumu programmas no Rīgas izpildīs sešas aviokompānijas, piedāvājot lidojumus uz populāriem siltajiem ziemas atpūtas galamērķiem. Tostarp lidojumus no Rīgas uz Ēģiptes kūrortu Hurgadu sadarbībā ar tūroperatoru "Anex Tours" uzsāks aviokompānija "Skyline Express", kas ir jauns čartera pārvadātājs Rīgas lidostā.

Prognozēts, ka kopējais lidojumu skaits šajā ziemas sezonā būs par 14% augstāks nekā pagājušā gada attiecīgajā periodā, atzīmē lidostas pārstāvji.

Tāpat lidostas pārstāvji atgādina, ka naktī no 28.oktobra uz 29.oktobri notiek pāreja uz ziemas laiku un pulksteņa rādītāji būs jāpagriež vienu stundu atpakaļ, tādēļ lidostas pārstāvji aicina pasažierus, kuru lidojumi paredzēti svētdien, 29.oktobrī, pievērst tam papildu uzmanību un atbilstoši plānot ierašanos lidostā.

Aptauja: katrs desmitais pusaudzis skolā jūtas slikti

Katrs ceturtais Latvijas jaunietis vismaz reizi nedēļā vai biežāk skolā piedzīvo apcelšanu vai novēro, kā skolas biedri apceļ citus, liecina" Samsung" "Solve for Tomorrow" konkursa gaidā veiktā pusaudžu aptauja.

Izskaust bulingu skolās nav izdevies, un ...

Latvijas datorzinātnieku panākumi: digitālajai "Somai" ir miljoniem skatījumu

Platformu šajā mācību gadā lietojuši jau 118 000 skolēnu un 12 600 skolotāju.

No 2024.gada janvāra izglītības platformai "Soma" gaidāma jauna, būtiski uzlabota versija. Brīvlaika nedēļā pirmās skolas uzsāk jaunās versijas izmēģināšanu un ieviešanu, lai ...

Brīdina par braukšanas apstākļu pasliktināšanos uz grants autoceļiem

Mitros laika apstākļos pasliktinās braukšanas apstākļi uz grants autoceļiem, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Kompānijā skaidro, ka rudenīgos laika apstākļos, kad bieži līst vai snieg slapjš sniegs, autoceļi ar sliktā stāvoklī esošu ...



Komentāri