lv
5VdyGqpJJPaphE3hlaAmyGaj8Ba7CmrmaxqgoBjc
2541604

Trešdien būs vēss un mākoņains laiks

Trešdien būs vēss un mākoņains laiks

Trešdien Latvijā maksimālā gaisa temperatūra gaidāma no +1 grāda dažviet Vidzemē līdz +7 grādiem Kurzemes piekrastē, prognozē sinoptiķi.

Debesis būs pārsvarā apmākušās. Nav gaidāmi būtiski nokrišņi. Pūtīs mērens austrumu vējš, tā ātrums brāzmās pastiprināsies līdz 8-13 metriem sekundē.

Rīgā gaidāma mākoņaina diena, bez nokrišņiem. Pūtīs mērens austrumu vējš un gaisa temperatūra pakāpsies līdz +4..+5 grādiem.

Ziemeļos no Latvijas atrodas anticiklons, dienvidos un rietumos - cikloni. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 1009 hektopaskāliem Dienvidkurzemes novadā līdz 1017 hektopaskāliem Vidzemes ziemeļos.

Neizšķirtu limits izsmelts – «Riga» FC un RFS futbolisti finālā cīnīsies par Latvijas kausu
Latvijas kausa finālā trešdien "Skonto" stadionā spēkosies futbola virslīgas divas labākās komandas "Riga" FC un RFS, uzvarētājam tiekot pie svarīgas trofejas. 
Mūsdienās cilvēki kļuvuši vājāki? Kur uzradās aktuālā sērga – izdegšana
Mammas un mammu mammas, tēti un tētu tēti studēja, strādāja, rūpējās par ģimeni, bet viņiem palīgos nebija tā, kas ir šodien. Sākot no tehnoloģijām un beidzot ar bērnu kopšanas atvaļinājumu. Jautājums ir: vai izdegšana ir 21. gadsimta problēma? Vai cil...
Carnikavā atklās astoņus miljonus vērto saules elektrostaciju

Nākamajā trešdienā, 1.novembrī, plkst.10 Carnikavā atklās aptuveni astoņus miljonus vērto saules elektrostaciju "Carnikavas SES".

"Merito Partners" investīciju fonds kopā ar atjaunīgās enerģijas projektu attīstītāju "Saules Energy" un AS "Swedbank" inve...



Komentāri