lv
HfctrwQSsY6B2jbmiAEaJ8qL0TfR8UM7vlItjNbL
2533096

Futbolists Gutkovskis: Aizstāt Kazakeviču ar ārzemju treneri nebūtu izlasei labākais risinājums

Futbolists Gutkovskis: Aizstāt Kazakeviču ar ārzemju treneri nebūtu izlasei labākais risinājums
Latvijas izlases futbolists Vladislavs Gutkovskis patlaban Polijā veseļojas un atgūst spēkus pēc ceļgala operācijas, kas līdz pavasarim liegs viņam atgriezties laukumā. Uzbrucējs sarunā Latvijas Radio pauda pārliecību, ka ārzemju trenera nolīgšana Daiņa Kazakeviča vietā nebūtu risinājums, kas atrisinātu valstsvienības snieguma krīzi.
Pētījuma par Latvijas beztabakas produktu nozari prezentācija
2023. gada 26. oktobrī notiks Prof. Dr. rer. pol. Arņa Saukas veikta pētījuma "Latvijasbeztabakas produktu nozare: ietekme uz ekonomiku, produktu pelēkā tirgus apjoms un lietotājuparadumi" prezentācija.
Nacionālajā mākslas muzejā atklās Jāzepam Grosvaldam veltītu apjomīgu retrospekciju
No 2023. gada 11. novembra līdz 2024. gada 30. martam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenajā ēkā norisināsies latviešu modernisma aizsācējam Jāzepam Grosvaldam veltīta apjomīga retrospekcija "Esmu tagad noņēmies dzīvot mākslai", informēja muzeja p...
SEB banka: Latvijas ekonomikai un sabiedrībai draud bīstamas sekas

Saeimas deputātu ideja par 50% "atlaidi" hipotekāro kredītu aizņēmumu likmēm ir tieša politiska intervence tirgus cenu mehānismā, kas var radīt bīstamas sekas Latvijas ekonomikai un sabiedrībai, pauž "SEB bankas" valdes priekšsēdētāja Ieva Tetere.

Viņa ...



Komentāri