lv
5iePKPUFWz0xQRURN5ZhrIjeXxuKwnTZkXRinO6v
2527131

Ostu reformas mērķis paliks tikai uz papīra, sūrojas Ventspils. ST spriedums būs novembrī

Ostu reformas mērķis paliks tikai uz papīra, sūrojas Ventspils. ST spriedums būs novembrī
Tā kā reformētas tikai divas no trim Latvijas lielajām ostām – Ventspils un Rīgas ostas – pieļauts pašvaldību vienvērtīguma principa pārkāpums, jo nav objektīvu argumentu, kas ļautu secināt, kāpēc šāds lēmums pieņemts, reformu attiecinot tikai uz šīm ostām. Līdz ar to Saeimas izvirzītais ostu reformas mērķis nav sasniegts, daļēji tas paliks tikai uz papīra, Satversmes tiesas (ST) sēdē, kurā tiek vērtēta tā dēvētās ostu reformas atbilstība Satversmei, teica Ventspils pašvaldības domes pārstāvis Jānis Vītoliņš (“Latvijai un Ventspilij”).
Par 120 000 eiro veicinās sabiedrības izpratni par romu kultūru

Kultūras ministrija (KM) izsludinājusi 120 000 eiro vērtu konkursu biedrībām vai nodibinājumiem, lai veicinātu sabiedrības izpratni par romu kultūru, mākslu un vēsturi, tostarp arī par romu genocīdu, liecina informācija KM tīmekļvietnē.

Konkursa uzvarēt...

Jelgavā gatavojas atvērt jaunu parku

Augstskolas studentu mācīšanai dabā tiks izmantoti simts dažādu koku.

Labiekārtošanas darbi šobrīd notiek Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU) Meža un vides zinātņu fakultātes (MVZF) piegulošajā teritorijā – būvniecības procesa noslēg...

Latvija plāno piešķirt 100 000 eiro humānās krīzes risināšanai Armēnijā

Latvija plāno piešķirt 100 000 eiro Armēnijai, lai risinātu humāno krīzi, kas radusies lielam skaitam Karabahas iedzīvotāju ierodoties Armēnijā, liecina Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavotais rīkojuma projekts, kas ievietots Tiesību aktu portālā (TAP).

Š...



Komentāri