lv
cQX3D74T1rqJST1vN5jXQfzgzRdTOoZF6MQTNTfr
2508643

Jēkabpils un Talsu apkārtnē vietām apledo autoceļi

Jēkabpils un Talsu apkārtnē vietām apledo autoceļi

Šorīt Talsu un Jēkabpils apkārtnē apledojums vietām apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informē "Latvijas valsts ceļi".

Apgrūtināti braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir pa Daugavpils šoseju no Pļaviņām līdz Nīcgalei un pa Rēzeknes šoseju no Jēkabpils līdz Varakļāniem.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Talsu apkārtnē.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 14 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Revīzija par inovāciju atbalstu: Iespējas plašas, bet rezultāti maz ietekmē produktivitāti un konkurētspēju
Latvija, ieguldot ES fondu līdzekļus, uzņēmumu un zinātnieku sadarbībā  un uzņēmējdarbības inovāciju attīstība, fokusējas uz atbalstīto komersantu skaitu, nevis uz konkrētu mērķu sasniegšanu – konkurētspējas, produktivitātes un eksportspējas uzlabošanu...
Talsu un Jēkabpils apkārtnē autoceļi vietām apledo
Ceturtdienas rītā ap plkst. 6.30 apledojums vietām Talsu un Jēkabpils apkārtnē apgrūtināja braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja "Latvijas valsts ceļi".
Latvijas dienas Dienvidkorejā! Nākamnedēļ notiks īpaši pasākumi Seulā

Nākamnedēļ Seulā, Dienvidkorejā, notiks Latvijas dienas, informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvji.

Kā norāda LIAA, paralēli biznesa veicināšanas pasākumiem Latvijas dienās būs arī plaša kultūras programma, tostarp iespēja...



Komentāri