lv
3zm9xv3peUKuzhPe2FlbFIr8yhyLm6So8xiS9MIi
2508625

Revīzija par inovāciju atbalstu: Iespējas plašas, bet rezultāti maz ietekmē produktivitāti un konkurētspēju

Revīzija par inovāciju atbalstu: Iespējas plašas, bet rezultāti maz ietekmē produktivitāti un konkurētspēju
Latvija, ieguldot ES fondu līdzekļus, uzņēmumu un zinātnieku sadarbībā  un uzņēmējdarbības inovāciju attīstība, fokusējas uz atbalstīto komersantu skaitu, nevis uz konkrētu mērķu sasniegšanu – konkurētspējas, produktivitātes un eksportspējas uzlabošanu. Tā secināts Valsts kontroles revīzijā par inovāciju atbalsta politiku.
Talsu un Jēkabpils apkārtnē autoceļi vietām apledo
Ceturtdienas rītā ap plkst. 6.30 apledojums vietām Talsu un Jēkabpils apkārtnē apgrūtināja braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja "Latvijas valsts ceļi".
Latvijas dienas Dienvidkorejā! Nākamnedēļ notiks īpaši pasākumi Seulā

Nākamnedēļ Seulā, Dienvidkorejā, notiks Latvijas dienas, informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvji.

Kā norāda LIAA, paralēli biznesa veicināšanas pasākumiem Latvijas dienās būs arī plaša kultūras programma, tostarp iespēja...

Futbola nodokļu skandāls: ēna krīt pār Gorkšu ģimeni un 'Audu'
Valsts ieņēmumu dienests (VID) pagājušajā nedēļā paziņoja, ka sācis kriminālvajāšanu pret kāda futbola kluba amatpersonu par izvairīšanos no nodokļu nomaksas. Portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija liecina, ka aizdomu ēna krīt pār Latvijas futbolā la...


Komentāri