lv
6oD4504XFrHC4Pq81sOfAQWwKa0JIZ9CitasyRCR
2500987

Valdis Klišāns: Senlatviešu vikingu valsts? Profesionālā pienākuma motivēta refleksija

Valdis Klišāns: Senlatviešu vikingu valsts? Profesionālā pienākuma motivēta refleksija
Izlasot "Facebook" fantāziju un mītu pilno publikāciju par Senās Latvijas valsti, sākotnēji pasmaidīju, bet, ieraugot apakšā teju 900 īkšķīšus un 665 pārpublicējumus, palika nedaudz skumīgi. Negribu teikt, ka par vēsturi drīkst rakstīt tikai vēsturnieki, tomēr jāsecina, ka arheologu un vēstures rakstīto avotu pētnieku veikumam, kas redzams Latvijas Nacionālās bibliotēkas zinātnisko rakstu garajā katalogā, nav nekādas ietekmes uz sabiedrības vēsturisko apziņu.
«TTT Rīga» basketbolistes FIBA Eirokausā Pirejā apspēlē Vītolas pārstāvēto «Olympiakos»
Latvijas čempionvienība basketbolā "TTT Rīga" otrdien Grieķijā FIBA Eirokausa mačā pieveica Pirejas "Olympiakos", svinot otro uzvaru turnīrā. "TTT Rīga" bija pārāka ar 77:68 (24:14, 21:14, 16:18, 16:22).
Ārpolitikas eksperti neprognozē jaunu terorisma vilni Eiropā
Neraugoties uz situācijas saasinājumu Tuvajos Austrumos, Eiropā nav gaidāms terorisma draudu straujš pieaugums, intervijā LTV raidījumā "Šodienas jautājums" norādīja Latvijas Transatlantiskās organizācijas (LATO) ģenerālsekretāre Sigita Struberga un ār...
Ēnu ekonomikas apstākļos ļaus piedzīt daļu no minimālās algas

Lai risinātu situāciju ar izvairīšanos no parādu nomaksas ēnu ekonomikas apstākļos, Saeimas Juridiskā komisija šodien atbalstīju Tieslietu ministrijas priekšlikumu ļaut no parādnieka piedzīt 10% no minimālās mēneša algas.

Kā informēja Saeimas Preses di...



Komentāri