lv
mZCk96us1RyBOVYHkwGv73chkoXuf5qH1VqQSlmn
2499096

Troļļu armija uzklupusi Baložu kūdras bānītim

Troļļu armija uzklupusi Baložu kūdras bānītim
14. oktobrī notika pēdējā ekskursija Baložu kūdras bānītī – šaursliežu dzelzceļā, kuru atjauno un uztur brīvprātīgie entuziasti. Gan lai solidarizētos ar Ukrainu, gan arī, lai pievērstu uzmanību ziedojumu vākšanai lokomotīves ziedošanai – vilciens bija izdekorēts ar Latvijas un Ukrainas karogiem. Kā bullim sarkana lupata – tā interneta "troļļiem" Ukraina, un milzīgs negāciju vilnis sāka gāzties pāri bānīša "Facebook" ierakstam par ekskursijas norisi, portālu "Delfi" informēja biedrībā "Bānīša Draugu klubs".
TIEŠRAIDE: U-21 Eiropas čempionāta atlases spēle futbolā. Latvija-Turcija
Jelgavā otrdien Latvijas U-21 vīriešu futbola izlase aizvada 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla spēli pret Turcijas vienaudžiem. Tiešraide LTV7 un LSM.lv.
Trešdien parakstīs Latvijas-Ukrainas digitālo memorandu

Satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P) un Ukrainas premjerministra vietnieks Mihailo Fedorovs trešdien, 18.oktobrī, foruma "5G Techritory" ietvaros parakstīs Latvijas-Ukrainas digitālo memorandu, informē Satiksmes ministrija (SM).

SM vēsta, ka pasākuma...

Latvijas ostās deviņos mēnešos pārkrauts par 16,4% mazāk kravu

Latvijas ostās šogad deviņos mēnešos pārkrāva 29,32 miljonus tonnu kravu, kas ir par 16,4% mazāk nekā 2022.gada attiecīgajā periodā, liecina Satiksmes ministrijas publiskotā informācija.

Visvairāk Latvijas ostās 2023.gada deviņos mēnešos pārkrautas bera...



Komentāri