lv
SgbFay1cw9G2SYQNkhmxqyFCKQIhDBtRZVibdFHp
2495741

Eiropas čempioni! Latvijas pāris triumfē standartdejās jauniešiem

Eiropas čempioni! Latvijas pāris triumfē standartdejās jauniešiem

Latvijas pāris Ričards Krīviņš un Marija Golubeva svētdien Roterdamā uzvarēja Eiropas čempionātā standartdejās jauniešiem, informē Latvijas Sporta deju federācija (LSDF).

Pirms trim nedēļām pasaules čempionātā jauniešiem (16 līdz 18 gadi) uzvarējušie Krīviņš/Golubeva bija sacensību galvenie favorīti, to apliecinot arī šajās sacensībās. Tikai pirmajā fināla dejā Lēnajā valsī Latvijas pārim sīvu konkurenci sastādīja dejotāji no Izraēlas, bet pārējās četrās dejās Latvijas čempionāta sudraba medaļas ieguvēji salīdzinoši stabili ieguva pirmo vietu.

Saskaņā ar LSDF lēmumu valsts čempioniem un pasaules čempionāta pusfinālistiem Ernestam Dimantam un Marijai Paščenko nācās izlaist Eiropas čempionātu. Līdz ar to uz Roterdamu kā otrais pāris no Latvijas devās valsts čempionāta bronzas medaļnieki Klāvs Kokins un Karolina Keita Dimante.

Kokinam un Dimantei šī bija debija kādā no čempionātiem un rīdzinieki bija ļoti tuvu pusfinālam, līdz kuram pietrūka divu punktu. Noslēgumā Latvijas otrajam pārim dalīta 14.-15. vieta.

Pasaules čempionāta sudraba un bronzas medaļnieki samainījās vietām, proti, šoreiz otrā vieta tika pārim no Izraēlas, bet bronzu ieguva Spānijas dejotāji, bet labākais Lietuvas jauniešu grupas pāris Prans Mitkus un Juste Jančiunaite čempionātu noslēdza ceturtajā vietā.

Foto: Ekskursija pa leģendārās rūpnīcas 'Provodņik' gaiteņiem
"Tumša, drēgna, neviesmīlīga," tā, pēc gida teiktā, "Provodņik" ēku raksturo Latvijas paraolimpietis loka šaušanā Gints Jonasts, kuram vēsturiskās telpas nu ir kļuvušas par treniņu vietu. Savulaik viena no lielākajām rūpnīcām pasaulē sen ir zaudējusi s...
Zemessargi un partizānu karš – rokasgrāmata, kas 1990. gadu sākumā sadusmoja Krievijas armiju
1992. gada vasara. Lai arī Latvija jau ir atguvusi neatkarību, valstī joprojām atrodas Krievijas okupācijas karaspēks. Gadu iepriekš dibinātā Zemessardze, saprotot, ka resursu trūkuma dēļ nevarēs ar ienaidnieku iesaistīties atklātā karadarbībā, sāk apg...
Abu Meri vēlas pārņemt Daugavpils reģionālo slimnīcu valsts pārvaldībā

Veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV) lūgs Veselības ministrijā (VM) atbildīgos par kapitālsabiedrību pārvaldību izvērtēt iespējas pārņemt Daugavpils reģionālo slimnīcu valsts pārvaldībā.

Kā informēja ministra padomniece komunikācijas jautājumos Ilon...



Komentāri