lv
KyW5pus8MCXh3Fac9r67wCL8PCrRTKkzypmvSzYu
2494356

TIEŠRAIDE: Dziedātājas Ilonas Bageles programmas «Tautasdziesma» pirmatskaņojums

TIEŠRAIDE: Dziedātājas Ilonas Bageles programmas «Tautasdziesma» pirmatskaņojums
Ar jaunas koncertprogrammas "Tautasdziesma" pirmatskaņojumu 16. oktobrī pulksten 18.00 Latvijas Radio 1. studijā tiks atzīmēta dziedātājas Ilonas Bageles apaļā jubileja. Dažādu tautu dziesmu iedvesmotajā programmā, par kuru jubilāre sapņojusi jau sen, skanēs pianista un komponista Madara Kalniņa aranžijas ukraiņu, īru, portugāļu un itāļu melodijām un, protams, Ilonai Bagelei īpaši tuvās latgaļu tautasdziesmas. 
Latvija no ASV iegādāsies četrus vieglās klases helikopterus armijas vajadzībām

Latvija no ASV iegādāsies četrus Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem paredzētus vieglās klases helikopterus "MD 530F", kas paredzēti tuvā gaisa atbalsta sniegšanai un var tikt bruņoti, informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.

Iegādātie helikopter...

Kariņš: Latvijai un Lietuvai kopīgi jāturpina sniegt atbalsts Ukrainai

Latvijai un Lietuvai kopīgi jāstrādā starptautiskā atbalsta turpināšanā Ukrainai, uzsvēra ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV), kurš šodien darba vizītē apmeklēja Lietuvu un tikās ar Lietuvas premjerministri Ingrīdu Šimonīti un ārlietu ministru Gabri...

Stabilitātei pieprasa Kariņa un Briškena demisiju

"Stabilitātei" frakcija pieprasa ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa (JV) un satiksmes ministra Kaspara Briškena (P) demisiju saistībā ar Latvijas valstspiederīgo iedzīvotāju evakuāciju no Izraēlas.

Likumprojekts par Kariņa demisiju parlamentā iesniegts "...



Komentāri