lv
NnbZJt3XCgtqj7Up0DC9OUuEQ0iBFC0iA7HfnVvu
2493434

Bertānam deviņi punkti «Thunder» zaudējumā (VIDEO)

Bertānam deviņi punkti «Thunder» zaudējumā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien guva deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes mačā, viņa pārstāvētajai Oklahomasitijas "Thunder" komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Thunder" viesos ar rezultātu 115:117 (27:29, 34:38, 26:31, 28:19) zaudēja Šarlotas "Hornets" basketbolistiem.

Bertāns laukumā pavadītajās 17 minūtēs un 57 sekundēs realizēja divus no septiņiem tālmetieniem un visus trīs soda metienus. Viņa kontā bija arī divas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle un divas piezīmes. "Thunder" ar Bertānu laukumā guva par vienu punktu vairāk nekā ielaida.

Maču aizvadot bez komandas vadošajiem basketbolistiem, "Thunder" rindās rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Džeilins Viljamss un 16 punktus pievienoja Ārons Viginss.

"Hornets" komandā 31 punktu guva Pols Džemeins Vašingtons, kurš no spēles realizēja 13 no 18 metienu.

"Thunder" aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles, mājās tiekoties ar Milvoki "Bucks" un Detroitas "Pistons". NBA regulārais čempionāts sāksies 24.oktobrī.

Pasaules čempionātā pludmales volejbolā uzvar ASV un Čehijas dueti

Pasaules čempionātā pludmales volejbolā svētdien Meksikā par čempioniem tika kronēti amerikānietes Kellija Čena/Sāra Hjūza un čehi Ondržejs Perušičs/Davids Šveiners.

Latvijas duetu Tīnu Graudiņu/Anastasiju Samoilovu astotdaļfinālā apturējušās Čena/Hjūza...

Pieticīgos mājas apstākļos prezidenta balvu saņēma rakstnieks Bels (+VIDEO)

Vairāk nekā 50 prozas darbu un tulkojumu autors svinēja savu 85. dzimšanas dienu.

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs rakstniekam, scenāristam un Triju Zvaigžņu ordeņa komandierim Albertam Belam pasniedza Cildinājuma rakstu, godinot rakstnieku 85 gadu ju...

JKP līderis EP vēlēšanās būs bijušais satiksmes ministrs Linkaits

JKP jeb Jaunās konservatīvās partijas saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām būs bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP), aģentūru LETA informēja partijā.

Partijas līdzšinējais nosaukums bija "Konservatīvie", taču tagad tā ir mainīj...



Komentāri