lv
ZWLJz6F0X7NcYLe0FA8wX6hcU0CFpyIxgqfcEGUH
2493407

«Bumbas ar laika degli» satiksmē – arvien uz ceļiem daudz auto bez apskates un OCTA

«Bumbas ar laika degli» satiksmē – arvien uz ceļiem daudz auto bez apskates un OCTA
Pa Latvijas koplietošanas ceļiem ikdienā pārvietojas ievērojams skaits automašīnu, kurām nav izieta tehniskā apskate un nav iegādāta obligātās civiltiesiskās atbildības polise (OCTA). Šādi transportlīdzekļi ir bumbas ar laika degli, kas jebkurā brīdī var nodarīt būtiskus zaudējumus un sabiedrības interesēs ir izskaust šos braucējus, Latvijas Radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" pauda Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja pārstāvis Agris Daukšte un Satiksmes drošības eksperts Oskars Irbītis. 
Ceļš pie ilustrācijas un Olga, kas uzrunāja sapnī. Saruna ar rakstnieci un ilustratori Aneti Meleci
"Es kā Olga [no grāmatas "Kiosks"] jutos iesprūdusi savā darbā un savā dzīvē, sapratu, ka vajag kaut ko dzīvē mainīt, aizgāju no darba un sāku studēt tieši animāciju," par ceļu līdz grāmatu un stāstu ilustrēšanai Latvijas radio 1 raidījumā "Kultūras ro...
Visi latvieši, kuri to vēlējās, ir izceļojoši no Izraēlas

Tie Latvijas valstspiederīgie, kas ir vēlējušies izceļot no Izraēlas, ir vai nu jau aizbraukuši no valsts vai arī izceļos no tās ar šodienas avioreisu, norādīja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Pēc viņas paustā, nevar izslēgt, ka,...

Novērtēta situācija pie slēgtā Vientuļu robežkontroles punkta

Pie aizvadītajā naktī slēgtā Vientuļu robežkontroles punkta (RKP) gaidošie cilvēki ar autobusiem tiks pārvesti uz citu tuvāko robežkontroles punktu, kas atrodas Grebņevā, pavēstīja Balvu novada Vecumu pagasta pārvaldes vadītājs Ilmārs Locāns.

Pēc viņa ...



Komentāri