lv
yTYkcDeVmlWL5etSm0JIEM4RQ1ahGQ90GfNxPlzA
2491566

«Hamas» uzbrukumā gājusi bojā arī Izraēlas un Latvijas dubultpilsone

«Hamas» uzbrukumā gājusi bojā arī Izraēlas un Latvijas dubultpilsone

Palestīniešu teroristu grupējuma "Hamas" uzbrukumā Izraēlā ir gājusi bojā arī Izraēlas un Latvijas dubultpilsone, apliecina Latvijas Ārlietu ministrija.

Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš sociālajos tīklos vēsta, ka Ārlietu ministrija ir saņēmusi ziņas no dubultpilsones ģimenes par viņas bojāeju "Hamas" teroristiskās organizācijas uzbrukumā Izraēlai. Latvijas iestādes ir saziņā ar Izraēlas varasiestādēm par notikušo.

"Visdziļākā līdzjūtība ģimenei un tuvajiem cilvēkiem," vēsta Kariņš. Līdzjūtības bojāgājušās ģimenei izteikuši arī Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs un premjere Evika Siliņa (JV).

"Hamas" iebruka Izraēlā 7.okrobrī, nogalinot ap 1300 cilvēkus un vēl ap 150 paņemot par ķīlniekiem. Izraēla uz to reaģēja ar kara pasludināšanu pret "Hamas", kam sekojuši gaisa triecieni Gazas joslai, kuros gājuši bojā vismaz 2670 palestīnieši un vēl ap 10 000 cilvēku guvuši ievainojumus.

Kaujās ar teroristiem Izraēlas teritorijā likvidēti aptuveni 1500 palestīniešu kaujinieki, lēš Izraēlas armija, kas savukārt zaudējusi ap 300 karavīrus.

Noskaties - NBC izveidojusi ekskluzīvu interviju ar Porziņģi (+VIDEO)

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim talantīgi komandas biedri Bostonas "Celtics" rindās dod papildu motivāciju gatavoties jaunajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonai, intervijā raidsabiedrībai NBC norādīja latvietis.

Porziņģis vasar...

'Hamas' uzbrukumā Izraēlai gājusi bojā Latvijas-Izraēlas pilsone
"Hamas" teroristu uzbrukumā Izraēlai gājusi bojā arī Latvijas - Izraēlas pilsone, liecina ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa ieraksts sociālajā vietnē "X".
Vicečempioni! Latvijas pāris izcīnījis sudrabu EČ Latīņamerikas dejās

Latvijas pāris Marts Smolko un Tīna Bazikina sestdien Leipcigā izcīnīja sudraba godalgu Eiropas čempionātā Latīņamerikas dejās profesionāļu divīzijā, informē Latvijas Sporta deju federācija (LSDF).

Smolko un Bazikina, kuri startē profesionāļu divīzijā ...



Komentāri