lv
PaBwXk7YNM7j6Qg5FMC9ZpyD0J9zDVYhPaORbrvn
2489785

Vicečempioni! Latvijas pāris izcīnījis sudrabu EČ Latīņamerikas dejās

Vicečempioni! Latvijas pāris izcīnījis sudrabu EČ Latīņamerikas dejās

Latvijas pāris Marts Smolko un Tīna Bazikina sestdien Leipcigā izcīnīja sudraba godalgu Eiropas čempionātā Latīņamerikas dejās profesionāļu divīzijā, informē Latvijas Sporta deju federācija (LSDF).

Smolko un Bazikina, kuri startē profesionāļu divīzijā kopš 2015.gada un 2019.gadā kļuva par Eiropas vicečempioniem, atgriezās sacensību apritē pēc divu gadu pārtraukuma. Latvijas duets uzrādīja otros labākos rezultātus piecās dejās un tika pie otrās vietas kopvērtējumā.

Tikmēr favorītu statusu apliecināja pagājušā gada čempioni Andrea Silvestri un Martina Varadi no Ungārijas, kuri dominēja visās piecās dejās. Savukārt pirmo medaļu Eiropas meistarsacīkstēs nopelnīja profesionāļu divīzijas jaunpienācēji no Moldovas Sergiu Marusters un Anastasija Stana, tiekot pie bronzas

Profesionāļu divīzijā sacentās 19 pāri no 15 valstīm.

Leipcigā šajā nedēļas nogalē norisinājās arī pasaules čempionāts šova dejās standartdeju programmā.

Izbūvēti aizsprosti Kreiču purva hidroloģiskā režīma atveseļošanai (+VIDEO)

"Natura 2000" teritorijā dabas liegumā "Kreiču purvs" AS "Latvijas valsts meži" (LVM) pabeigusi septiņu aizsprostu izbūvi, liecina LVM publicētā informācija.

Darbi ir daļa no Kreiču purva un tam piegulošo purvaino mežu atveseļošanas pasākumu kompleksa....

«Pasažieru vilciens» pērk valdes priekšsēdētāja Griguļa brāļa piegādātu elektrību
Savdabīga situācija izveidojusies "Pasažieru vilciena" un "Latvijas dzelzceļa" elektroenerģijas iepirkumos. Abiem uzņēmumiem elektrību piegādā uzņēmums, kas pieder "Pasažieru vilciena" valdes priekšsēdētāja brālim. Korupcijas novēršanas un apkarošanas ...
Ikaunieks komentējis šī brīža komandas konfliktu ar atbalstītājiem

Gan Latvijas futbola izlasei, gan tās līdzjutējiem vajadzētu panākt vienam otram pretī un atzīt, ka visi iet uz vienu kopēju mērķi, sestdien pirmsspēles preses konferencē uzsvēra valstsvienības uzbrūkošais pussargs Jānis Ikaunieks.

Latvijas vīriešu fut...



Komentāri