lv
2OOaixJlfEeiFOYW2TIHwTXsFjBGoAt4i8GVv0bY
2489326

«Pasažieru vilciens» pērk valdes priekšsēdētāja Griguļa brāļa piegādātu elektrību

«Pasažieru vilciens» pērk valdes priekšsēdētāja Griguļa brāļa piegādātu elektrību
Savdabīga situācija izveidojusies "Pasažieru vilciena" un "Latvijas dzelzceļa" elektroenerģijas iepirkumos. Abiem uzņēmumiem elektrību piegādā uzņēmums, kas pieder "Pasažieru vilciena" valdes priekšsēdētāja brālim. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) Interešu konflikta novēršanas likuma pārkāpumu šeit nesaskata, jo iepirkumu rīkoja "Latvijas dzelzceļš", un "Pasažieru vilciena" vadītājs tajā nav iesaistījies. Tomēr skaidrojumu par situāciju prasījis satiksmes ministrs.
Ikaunieks komentējis šī brīža komandas konfliktu ar atbalstītājiem

Gan Latvijas futbola izlasei, gan tās līdzjutējiem vajadzētu panākt vienam otram pretī un atzīt, ka visi iet uz vienu kopēju mērķi, sestdien pirmsspēles preses konferencē uzsvēra valstsvienības uzbrūkošais pussargs Jānis Ikaunieks.

Latvijas vīriešu fut...

Beidzot noteikts datums, kurā turpinās iztiesāt Brokas kukuļņemšanas lietu

Bijušās politiķes, tieslietu ministres un Latvijas Biatlona federācijas vadītājas Baibas Brokas lietas iztiesāšanu par iespējamu kukuļņemšanu Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā plāno turpināt skatīt 24.oktobrī plkst.11, skaidroja tiesā.

Ieprie...

Naktī Latvijā iespējams arī slapjš sniegs
Gaidāmā nakts Latvijā būs mākoņaina, tomēr debesis brīžiem skaidrosies. Daudzviet palaikam uzlīs, vietām austrumos stipri, lokāli iespējams arī slapjš sniegs un pērkona negaiss, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.


Komentāri