lv
EwYPNBWptMn6wmfvIyuvhWmT6RHo0HPPYFnT5UAY
2473100

'Tagad nav kauns pa slimnīcu staigāt' – intervija ar izdegušo Daugavpils slimnīcas vadītāju

'Tagad nav kauns pa slimnīcu staigāt' – intervija ar izdegušo Daugavpils slimnīcas vadītāju
Kamēr pandēmijas laikā galvenie resursi koncentrējās lielajās slimnīcās Rīgā, Daugavpils reģionālās slimnīcas direktors Grigorijs Semjonovs centās atgādināt arī par otro lielāko Latvijas pilsētu, veda uz slimnīcu citu izbrāķētas gultas un cīnījās ar "antivakseriem" arī paša slimnīcā. Beidzoties pandēmijas piemaksām, sākās arī karš Ukrainā un tam sekojošā hiperinflācija un energoresursu cenu pieaugums. Semjonovs vēl nesen ziņoja, ka Daugavpils slimnīca ir bankrota priekšā. Nu viņš ir iesniedzis atlūgumu, jo jūtas izdedzis. Par cīņām, misiju un Daugavpili arī ir mūsu saruna. Semjonovs uzsver – šis ir viens no retajiem brīžiem, kad viņa kabineta durvis ir ciet.
Sestdien Talsos notiks starptautiskas spēkavīru sacensības

Sestdien, 14.oktobrī Talsos notiks starptautiskas spēkavīru sacensības, vēsta pasākuma atbalstītājs, mežsaimniecības uzņēmums SIA "Priedes AG".

Sacensības Talsu 2. vidusskolas sporta hallē sāksies plkst.18.

Spēkavīra Daiņa Zāģera rīkoto sacensību dalībn...

Briškens: Dzelzceļa pieturvietas šogad slēgt nedrīkstam

Dzelzceļa pieturvietas šogad slēgt nedrīkstētu, sacījis satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).

VSIA "Autotransporta direkcija", VAS "Latvijas dzelzceļš" un AS "Pasažieru vilciens" vadību, informēja Satiksmes ministrija (SM).

SM norāda, ka ministrija ...

Graube: Izraēlas iespējamā sauszemes operācija Gazā būs ļoti asiņaina
Sauszemes operācija Gazā, kam gatavojas Izraēlas armija, būs ļoti asiņaina un sarežģīta. Tā Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums" sacīja bijušais Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Raimonds Graube.


Komentāri