lv
BK01DB7OSQRriRfFn5bV0gygoRWddOFG2HdeAGXM
2466014

Futbola līdzjutēji mačā ar Armēniju protestēs pret Latvijas izlases sniegumu

Futbola līdzjutēji mačā ar Armēniju protestēs pret Latvijas izlases sniegumu

Protestējot pret Latvijas vīriešu futbola izlases sniegumu, futbola līdzjutēji ceturtdien mačā ar Armēniju pirmajā puslaikā neatradīsies H sektorā, vēsta Latvijas Futbola fanu asociācija.

Latvijas izlase 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklā joprojām ir bez punktiem un pēc iepriekšējās mājas spēles līdzjutēji pieprasīja Daini Kazakeviču atkāpties no valstsvienības galvenā trenera amata.

Fanu asociācija sola ceturtdien pirms mača atrasties H sektorā, nodziedot Latvijas himnu, bet pēc tam līdz ar spēles sākuma svilpi pamest tribīnes uz visu pirmo puslaiku.

Ceturtdien abu izlašu mačs "Skonto" stadionā sāksies plkst.19.

Latvijas futbolisti trīs dienas vēlāk Konjā tiksies ar Turciju. 18.novembrī kvalifikācijas cikls tiks noslēgts ar mājas spēli pret Horvātiju, bet 21.novembrī paredzēta viesošanās pie Polijas.

D apakšgrupā pa desmit punktiem četrās un piecās spēlēs ir Horvātijai un Turcijai, pa septiņiem punktiem piecās spēlēs guvušas Armēnija un Velsa, bet Latvija joprojām ir tukšā.

Draudu e-pastu sūtītājs esot darbojies arī citās valstīs

Latvijas izglītības iestādēm adresēto viltus draudu e-pastu sūtītājs ir darbojies arī Polijā un ASV, turklāt nav izslēgts, ka šāda veida uzbrukumi Latvijai var atkārtoties, trešdien žurnālistiem pastāstīja tiesībsargājošo iestāžu vadība.

Policijas rīcī...

Abu Meri oktobra sākumā tikās ar Palestīnas amatpersonu - AS prasa skaidrojumu

"Apvienotais saraksts" (AS) prasa veselības ministram Hosamam Abu Meri (JV) skaidrot oktobra sākuma tikšanos ar Palestīnas amatpersonu.

Abu Meri tikšanās ar Palestīnas ārlietu un diasporas ministra vietnieci Amalu Džādū notika 5.oktobrī - pirms "Hamas"...

Izglītības iestādēm sūtītie draudi bijuši ar mērķi destabilizēt sabiedrību, pieļauj likumsargi
Pēdējo dienu laikā Latvijas izglītības iestādēm masveidā sūtītie draudi par it kā ievietotām sprāgstvielām bijuši ar mērķi sēt paniku un destabilizēt sabiedrību, trešdien notikušajā preses konferencē atklāja gan Valsts policijas (VP) priekšnieks Armand...


Komentāri