lv
6hwd1M13z7LYDVqGQJSu4zlIzUWf76RZrEYutqdS
2465776

Abu Meri oktobra sākumā tikās ar Palestīnas amatpersonu - AS prasa skaidrojumu

Abu Meri oktobra sākumā tikās ar Palestīnas amatpersonu - AS prasa skaidrojumu

"Apvienotais saraksts" (AS) prasa veselības ministram Hosamam Abu Meri (JV) skaidrot oktobra sākuma tikšanos ar Palestīnas amatpersonu.

Abu Meri tikšanās ar Palestīnas ārlietu un diasporas ministra vietnieci Amalu Džādū notika 5.oktobrī - pirms "Hamas" veiktā uzbrukuma Izraēlai.

AS atsaucas uz publiskajos avotos atrodamajām ziņām, ka tikšanās laikā Abu Meri esot aicinājis Palestīnas iedzīvotājus studēt un strādāt Latvijā. Tāpēc AS prasa veselības ministram sniegt atbildes uz vairākiem jautājumiem, tajā skaitā, vai "aicinājums Palestīnas iedzīvotājiem doties uz Latviju studēt un strādāt ir balstīts Evikas Siliņas (JV) valdības imigrācijas un nodarbinātības politikas pamatnostādnēs".

Partija apvienības pārstāvji vēlas uzzināt, vai pirms šāda aicinājuma tika veiktas konsultācijas ar Latvijas drošības iestādēm, lai apzinātu ar to saistītos iekšējās un ārējās drošības riskus.

AS frakcijas vadītājs Edgars Tavars paziņojumā klāsta, ka "no Palestīnas teritorijas notikušais "Hamas" teroristu nežēlīgais un varmācīgais uzbrukums Izraēlai liek nopietni vērtēt arī potenciālos riskus Latvijas drošībai".

Kā ziņots, Abu Meri Palestīnas ārlietu ministra vietnieci Amalu Džādū pārrunāja abu valstu sadarbības iespējas veselības aprūpes jomā.

Izglītības iestādēm sūtītie draudi bijuši ar mērķi destabilizēt sabiedrību, pieļauj likumsargi
Pēdējo dienu laikā Latvijas izglītības iestādēm masveidā sūtītie draudi par it kā ievietotām sprāgstvielām bijuši ar mērķi sēt paniku un destabilizēt sabiedrību, trešdien notikušajā preses konferencē atklāja gan Valsts policijas (VP) priekšnieks Armand...
Latvijas futbola izlasē cer uz atbalstu spēlē pret Armēniju arī pēc fanu protesta pieteikuma
Protestējot pret Latvijas vīriešu futbola izlases sniegumu, futbola līdzjutēji ceturtdien mačā ar Armēniju pirmajā puslaikā neatradīsies fanu sektorā, vēsta Latvijas Futbola fanu asociācija. Valstsvienības galvenais treneris Dainis Kazakevičs atzina, k...
Ko pensionāri cer sagaidīt no jaunā veselíbas ministra?

Latvijā ir ļoti augsts iedzīvotāju personīgo maksājumu apjoms par veselības aprūpes pakalpojumiem

Šodien veselības ministrs Hosams Abu Meri tikās ar Latvijas Pensionāru federāciju, lai iepazīstinātu ar prioritātēm un plānotajiem darbiem veselības aprūpe...



Komentāri