lv
7wZgguoTEXGkqZeO1HC04wdXmkVWLBOdLWSrFEYl
2454664

Kā mājās pagatavot gruzīnu lepnumu hačapuri – divas receptes

Kā mājās pagatavot gruzīnu lepnumu hačapuri  – divas receptes
Hačapuri jeb pīrāgs ar bagātīgu siera pildījumu ir gruzīnu nacionālais kulinārais lepnums. Jānorāda gan, ka hačapuri eksistē daudz un dažādos veidos. Kā pagatavot divu veidu hačapuri – adžāru ar olu viducī un megreli ar daudz siera iekšpusē, Latvijas Televīzijas raidījumā "Iekodies" mācīja Jana Davidenko. Mīklas recepte abiem hačapuri veidiem ir viena un tā pati.
Nedēļas nogalē novērsti 175 mēģinājumi nelikumīgi šķērsot Baltkrievijas robežu

Pēdējās trīs dienās Valsts robežsardze novērsusi 175 mēģinājumus nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu, informēja robežsardzē.

Pēdējo divu mēnešu laikā bieži no Baltkrievijas Latvijā centušies nelegāli iekļūt, bet nav ielaisti ap 100 migranti...

Profesionālie mūzikas kolektīvi: Nākamā gada budžetā nepieciešams rast risinājumu profesionālo mūziķu atalgojuma kāpināšanai
Latvijas Profesionālo mūzikas kolektīvu asociācija (LPMKA) pēc iepazīšanās ar 2024. gada valsts budžeta projektu pauž bažas par šobrīd virzīto priekšlikumu, norādot, ka "virzītais budžeta piešķīruma priekšlikums faktiski balstās uz principu "jo zemāka ...
Rinkēvičs Izraēlas prezidentam apliecina Latvijas solidaritāti ar Izraēlai

Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs šodien telefonsarunā ar Izraēlas prezidentu Ichaku Hercogu apliecinājis Latvijas solidaritāti ar Izraēlas tautu.

Kā aģentūru LETA informēja Rinkēviča padomnieks Mārtiņš Drēģeris, Rinkēvičs izteica līdzjūtību terorist...



Komentāri