lv
TS2TzGpTPNdsS6tmy3TEeoxXokg5L994Fta17E9Y
2454464

Profesionālie mūzikas kolektīvi: Nākamā gada budžetā nepieciešams rast risinājumu profesionālo mūziķu atalgojuma kāpināšanai

Profesionālie mūzikas kolektīvi: Nākamā gada budžetā nepieciešams rast risinājumu profesionālo mūziķu atalgojuma kāpināšanai
Latvijas Profesionālo mūzikas kolektīvu asociācija (LPMKA) pēc iepazīšanās ar 2024. gada valsts budžeta projektu pauž bažas par šobrīd virzīto priekšlikumu, norādot, ka "virzītais budžeta piešķīruma priekšlikums faktiski balstās uz principu "jo zemāka alga, jo zemāks palielinājums" un nerisina profesionālās mūzikas nozares izaicinājumus pēc būtības".
Rinkēvičs Izraēlas prezidentam apliecina Latvijas solidaritāti ar Izraēlai

Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs šodien telefonsarunā ar Izraēlas prezidentu Ichaku Hercogu apliecinājis Latvijas solidaritāti ar Izraēlas tautu.

Kā aģentūru LETA informēja Rinkēviča padomnieks Mārtiņš Drēģeris, Rinkēvičs izteica līdzjūtību terorist...

LB par hipotekārajiem kredītiem: «Atbalsts pamatā tomēr sasniegs turīgākos»

83% no naudas mājokļa iegādei izsniegti mājsaimniecībām ar relatīvi augstākajiem ienākumiem.

Parlaments turpina apsvērt veidus, kā atvieglot hipotekāro kredītu ņēmēju ciešanas. Taču finanšu sektora pārstāvji tik viegli nepadodas.

Saeimas Budžeta un fina...

Porziņģis: Spēlēt kopā ar Teitamu man ir perfekts scenārijs (+VIDEO)

Atrasties laukumā kopā ar otru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētāju Džeisonu Teitamu Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņģim ir perfekts scenārijs, Porziņģis apliecināja pēcspēles intervijā.

Jau ziņots, ka "C...



Komentāri