lv
pCyM6xw1uzOqNLLHDxNjo5J5o26BtnLI2kOPQhZX
2449149

Vai vētrainais laiks saglabāsies? Sinoptiķi izteikuši prognozes

Vai vētrainais laiks saglabāsies? Sinoptiķi izteikuši prognozes

Svētdiena būs mākoņaina un lietaina, kā arī saglabāsies vētrains laiks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Lietus gaidāms galvenokārt rietumu un centrālajos rajonos, bet vietām Kurzemē tas var būt stiprs un to var pavadīt atsevišķas zibens izlādes.

Rietumu, ziemeļrietumu vējš daudzviet brāzmās sasniegs 18-23 metriem sekundē, bet piekrastes rajonos 25-30 metriem sekundē. Gaisa temperatūra gaidāma no +3…+8 grādiem iekšzemē, līdz +9…+11 grādiem piekrastes rajonos.

Rīgā diena būs mākoņaina un palaikam līs. Gaidāms stiprs ziemeļrietumu, rietumu vējš, kas brāzmās sasniegs 25-27 metriem sekundē. Gaiss iesils vien līdz +9…+11 grādiem.

Drošības politikas eksperte: Krievija gatavojas ilgtermiņa karam
Pēdējās nedēļās ASV piedzīvo lielas nekārtības savā iekšpolitikā, republikāņiem no amata gāžot pašu ievēlēto Pārstāvju palātas spīkeru. Tas var būtiski atspēlēties uz ASV sniegto atbalstu Ukrainai, līdz ar to arī uz Ukrainas spējām kara laukā. Tikmēr K...
Graudiņa/Samoilova šovakar aizvadīs pasaules čempionāta otro spēli

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova šodien Tlaskalā aizvadīs pasaules čempionāta grupu turnīra otro spēli, tiekoties ar Ekvadoras duetu.

Graudiņa/Samoilova G grupas cīņu uzsāks plkst.20 pēc Latvijas laika. Turnīra mačus...

Haralds Plaudis: Pārslogojot klīniskās universitātes slimnīcas, riskējam krīzes brīdī palikt bez medicīniskās palīdzības
No visiem Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (Austrumu slimnīca) Neatliekamās medicīnas un pacientu uzņemšanas klīnikā nogādātajiem pacientiem 2023. gada astoņos mēnešos stacionārā uzņemti tikai 37%. Tātad vairāk nekā pusei pacientu ar sū...


Komentāri