lv
PqAIGZd8OEU89IoyzawcvIfd249D8jGn68jIwIZU
2449123

Drošības politikas eksperte: Krievija gatavojas ilgtermiņa karam

Drošības politikas eksperte: Krievija gatavojas ilgtermiņa karam
Pēdējās nedēļās ASV piedzīvo lielas nekārtības savā iekšpolitikā, republikāņiem no amata gāžot pašu ievēlēto Pārstāvju palātas spīkeru. Tas var būtiski atspēlēties uz ASV sniegto atbalstu Ukrainai, līdz ar to arī uz Ukrainas spējām kara laukā. Tikmēr Krievija gatavojas ilgtermiņa karam, savu militāro budžetu palielinot līdz 6% no IKP, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Graudiņa/Samoilova šovakar aizvadīs pasaules čempionāta otro spēli

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova šodien Tlaskalā aizvadīs pasaules čempionāta grupu turnīra otro spēli, tiekoties ar Ekvadoras duetu.

Graudiņa/Samoilova G grupas cīņu uzsāks plkst.20 pēc Latvijas laika. Turnīra mačus...

Haralds Plaudis: Pārslogojot klīniskās universitātes slimnīcas, riskējam krīzes brīdī palikt bez medicīniskās palīdzības
No visiem Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (Austrumu slimnīca) Neatliekamās medicīnas un pacientu uzņemšanas klīnikā nogādātajiem pacientiem 2023. gada astoņos mēnešos stacionārā uzņemti tikai 37%. Tātad vairāk nekā pusei pacientu ar sū...
Mīlēt. Iedvesmot. Dalīties - radošs labdarības festivāls

Šodien Rīgā jau otro gadu notiks labdarības festivāls "Mīlēt. Iedvesmot. Dalīties", kura mērķis ir atbalstīt un palīdzēt attīstīties sievietēm biznesā, radošajā un savstarpējo attiecību jomā, informēja pasākuma rīkotāji.

Paredzēts, ka no plkst.11 līdz 2...



Komentāri