lv
Qxh6nRL8eyS2gcNz9Y7D5a6fIs72476kOmOxMzjG
2444957

Visā Latvijā sestdien vietām traucēta elektroapgāde

Visā Latvijā sestdien vietām traucēta elektroapgāde

Spēcīgā vēja dēļ visā Latvijā vietām traucēta elektroapgāde, liecina AS "Sadales tīkla" atslēgumu karte.

Neplānoti atslēgumi fiksēti gan Rīgas apkārtnē, gan citviet Latvijā.

Jau vēstīts, ka Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) izplatījis brīdinājumu par spēcīgu vēju sestdienas pēcpusdienā.

LVĢMC informē, ka sestdienas pēcpusdienā, laikā no plkst.14 līdz 18 vējš pastiprināsies brāzmās līdz 25 līdz 27 metriem sekundē.

Centrs norāda, ka nolauzti koki, nenostiprināti priekšmeti vai atlūzas var radīt bojājumus un postījumus. Iespējami arī elektroapgādes traucējumi

LVĢMC piektdien, 6.oktobrī, izplatīja oranžo brīdinājumu.

Rīgā paaugstinājies ūdens līmenis

Rīgā no plkst.12 līdz 15 paaugstināsies ūdens līmenis, informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas (LVĢMC) un meteoroloģijas centrs un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Paredzēts, ka laika posmā no plkst.12 līdz 15 Rīgā ūdens līmenis paaugstināsies l...

Rietumi nosoda «Hamas» uzbrukumus Izraēlai; Latvija – Izraēlai ir tiesības aizstāvēties
Rietumvalstis sestdien asi nosodīja palestīniešu grupējuma "Hamas" veiktos uzbrukumus Izraēlai, kuros nogalināti vismaz 22 cilvēki un vairāk nekā 500 ievainoti. Gan Eiropas Komisijas prezidente, gan Latvijas augstākās amatpersonas paudušas, ka Izraēlai...
Vētras dēļ elektroapgāde traucēta ap 11 tūkstošiem klientu visā Latvijā
Spēcīgais vējš, kas atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācijai visā Latvijā brāzmās sasniedz ātrumu 18–23 m/s, bet dažviet, jo īpaši piekrastes teritorijās, pat pārsniedz 30 m/s, izraisa bojājumus elektrotīklā.


Komentāri