lv
ZloiSq78p4F4nUy9MrtXAkCVVHQPgHCQ71FQ1acK
2444956

Rīgā paaugstinājies ūdens līmenis

Rīgā paaugstinājies ūdens līmenis

Rīgā no plkst.12 līdz 15 paaugstināsies ūdens līmenis, informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas (LVĢMC) un meteoroloģijas centrs un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Paredzēts, ka laika posmā no plkst.12 līdz 15 Rīgā ūdens līmenis paaugstināsies līdz +155, +180 centimetriem.

Jau ziņots, ka LVĢMC izplatījis brīdinājumu par spēcīgu vēju sestdienas pēcpusdienā.

LVĢMC informē, ka sestdienas pēcpusdienā, laikā no plkst.14 līdz 18 vējš pastiprināsies brāzmās līdz 25 līdz 27 metriem sekundē.

Centrs norāda, ka nolauzti koki, nenostiprināti priekšmeti vai atlūzas var radīt bojājumus un postījumus. Iespējami arī elektroapgādes traucējumi

LVĢMC piektdien, 6.oktobrī, izplatīja oranžo brīdinājumu.

Rietumi nosoda «Hamas» uzbrukumus Izraēlai; Latvija – Izraēlai ir tiesības aizstāvēties
Rietumvalstis sestdien asi nosodīja palestīniešu grupējuma "Hamas" veiktos uzbrukumus Izraēlai, kuros nogalināti vismaz 22 cilvēki un vairāk nekā 500 ievainoti. Gan Eiropas Komisijas prezidente, gan Latvijas augstākās amatpersonas paudušas, ka Izraēlai...
Vētras dēļ elektroapgāde traucēta ap 11 tūkstošiem klientu visā Latvijā
Spēcīgais vējš, kas atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācijai visā Latvijā brāzmās sasniedz ātrumu 18–23 m/s, bet dažviet, jo īpaši piekrastes teritorijās, pat pārsniedz 30 m/s, izraisa bojājumus elektrotīklā.
Slaidiņš komentē pēdējos krievu triecienus pa dzīvojamām mājām un kafejnīcu

Raķešu triecienu taktika pret civilajiem objektiem nekad nav darbojusies, komentējot pēdējo dienu Krievijas triecienus pa dzīvojamām mājām un kafejnīcu, norādīja Latvijas Zemessardzes štāba virsnieks, majors Jānis Slaidiņš.

Krievu raķetes triecienā Hark...



Komentāri