lv
N6QaluNMPLxaTuG8cdHTLBkeN2vkP3Ez9RE4xIVg
2442314

Kitijai Laksai 15 punkti Fenerbahce graujošā uzvarā Turcijas čempionātā

Kitijai Laksai 15 punkti Fenerbahce graujošā uzvarā Turcijas čempionātā

Latvijas basketboliste Kitija Laksa piektdien guva 15 punktus Stambulas "Fenerbahce" komandas uzvarā savā laukumā Turcijas čempionāta piektās kārtas spēlē un kļuva par otru rezultatīvāko basketbolisti savā komandā.

"Fenerbahce" mājās ar 114:48 (28:20, 32:11, 22:8, 28:6) sagrāva Hatajas BBSK vienību.

Laksa 25 minūtēs un 11 sekundēs laukumā grozā raidīja trīs no sešiem divpunktu metieniem un trīs no septiņiem tālmetieniem. Latvietes rēķinā bija arī trīs atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, bloķēts metiens, divas pārtvertas bumbas, viena kļūda, divas piezīmes, +/- rādītājs +33 un efektivitātes koeficients 15.

Uzvarētājām punktus guva 11 no 12 laukumā gājušajām basketbolistēm, astoņām no viņām gūstot no 11 līdz 16 punktiem. Par rezultatīvāko kļuva Tilbe Šenjireka, kura izcīnīja arī 15 atlēkušās bumbas.

Pretiniecēm ar 20 punktiem izcēlās Aleksisa Tolfrija.

Laksas pārstāvētā vienība sezonu ir sākusi ar piecām uzvarām. Lai gan pirmajā kārtā tika piedzīvots zaudējums, reglamenta neievērošanas dēļ pretinieces vēlāk saņēma tehnisko zaudējumu.

"Fenerbahce" aizvadītajā sezonā pirmoreiz kļuva par Eirolīgas uzvarētāju, kā arī svinēja uzvaru Turcijas čempionātā, bet šosezon Laksas pārstāvētā komanda jau izcīnījusi FIBA Superkausu.

Liepājnieks Duinovs izcīna bronzas medaļu pasaules junioru čempionātā džudo

Latvijas pārstāvis Maksims Duinovs piektdien pasaules junioru čempionātā džudo izcīnīja bronzas medaļu svara kategorijā līdz 90 kilogramiem, bet Ivans Mihailovs svara kategorijā līdz 81 kilogramam cieta zaudējumu pirmajā cīņā.

Duinovs pirmajā kārtā bija...

Lomažs atgriežas Turcijas augstākās līgas klubā Yukatel Merkezefendi

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs atgriezies Turcijas augstākās līgas klubā Denizli "Yukatel Merkezefendi" un jau piektdien devies laukumā vietējā čempionāta spēlē.

27 gadus vecais aizsargs Lomažs kopš janvāra ārstēja ceļgala krustenisko saišu traum...

'Sēdēsi cietumā vai ziņosi' – pēc incidenta ar Vjačeslavu Dombrovski aicina nebraukt uz NVS valstīm
Pēc tam, kad Kirgizstānā pēc Krievijas pieprasījuma mēģināts aizturēt bijušo Saeimas deputātu Vjačeslavu Dombrovski, Latvijas iedzīvotājiem ir rūpīgi jāizvērtē, vai vērts doties uz NVS valstīm. To raidījumā "Kāpēc" norādīja vairāki drošības eksperti un...


Komentāri