lv
9d6MPHztKxxdkJtgS0rO1tzs3ozO3UvoHJFy7CZI
2442091

Liepājnieks Duinovs izcīna bronzas medaļu pasaules junioru čempionātā džudo

Liepājnieks Duinovs izcīna bronzas medaļu pasaules junioru čempionātā džudo

Latvijas pārstāvis Maksims Duinovs piektdien pasaules junioru čempionātā džudo izcīnīja bronzas medaļu svara kategorijā līdz 90 kilogramiem, bet Ivans Mihailovs svara kategorijā līdz 81 kilogramam cieta zaudējumu pirmajā cīņā.

Duinovs pirmajā kārtā bija brīvs, bet otrajā pēc uz tatami pavadītām piecām minūtēm un 48 sekundēm ar "hansoku-make" jeb sarkano kartīti pretiniekam uzvarēja Slovākijas sportistu Aleksu Marušku.

Trešajā kārtā Latvijas sportists pēc divām minūtēm un 31 sekundes ar diviem "vaza-ari" pārspēja ASV džudistu Oleksandru Ņižņiku, bet cīņā par uzvaru grupā ar "vaza-ari" piekāpās Azerbaidžānas sportistam Vugaram Talibovam.

Gandarījuma turnīrā Duinovam bija vajadzīga vien minūte un 48 sekundes, lai ar diviem "vaza-ari" pieveiktu nīderlandieti Larsu van Ostrumu, bet cīņā par trešo vietu Latvijas sportists ar "ippon" pieveica Uzbekistānas sportistu Ališeru Samanovu.

Pirms diviem gadiem Itālijas pilsētā Olbijā Duinovs zaudēja pirmajā cīņā.

Mihailovs pirmajā kārtā bija brīvs, bet otrajā ar diviem "vaza-ari" pēc uz tatami pavadītām trim minūtēm un 58 sekundēm piedzīvoja zaudējumu cīņā ar Tadžikistānas sportistu Muhammadžonu Abdudžalilovu.

Lomažs atgriežas Turcijas augstākās līgas klubā Yukatel Merkezefendi

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs atgriezies Turcijas augstākās līgas klubā Denizli "Yukatel Merkezefendi" un jau piektdien devies laukumā vietējā čempionāta spēlē.

27 gadus vecais aizsargs Lomažs kopš janvāra ārstēja ceļgala krustenisko saišu traum...

'Sēdēsi cietumā vai ziņosi' – pēc incidenta ar Vjačeslavu Dombrovski aicina nebraukt uz NVS valstīm
Pēc tam, kad Kirgizstānā pēc Krievijas pieprasījuma mēģināts aizturēt bijušo Saeimas deputātu Vjačeslavu Dombrovski, Latvijas iedzīvotājiem ir rūpīgi jāizvērtē, vai vērts doties uz NVS valstīm. To raidījumā "Kāpēc" norādīja vairāki drošības eksperti un...
Stāsts pāragri pārtraukts. Recenzija par vēsturisko drāmu 'Mana brīvība'
Laika periods, ko mēdzam dēvēt par Dziesmoto revolūciju jeb Trešo Atmodu, pēdējos gados arvien aktīvāk nodarbina pašmāju kino veidotāju prātus. Šķiet, ka pēc Atmodas aizritējušie 30 gadi tiek uztverti gluži kā sakrāla robežšķirtne – laika distance, kas...


Komentāri