lv
jcR8kJNSSl5BAywzyNQ4r8W9p7yszPhjiULEsrth
2440762

Sinoptiķu prognoze sestdienai: Latvijā līs un gaidāma vētra

Sinoptiķu prognoze sestdienai: Latvijā līs un gaidāma vētra

Sestdien Latvijā gaidāmi īsti rudenīgi laika apstākļi - līs un pūtīs brāzmains vējš, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Naktī debesis aizklās mākoņi, visā Latvijā gaidāms lietus, vietām tas būs stiprs, iespējams arī pērkona negaiss.

Pūtīs mērens līdz stiprs dienvidu, dienvidrietumu vējš, brāzmās sasniedzot ātrumu 20-24 metrus sekundē, bet jūras piekrastē pat līdz 31 metram sekundē. Nakts otrajā pusē vējš iegriezīsies no rietumiem, ziemeļrietumiem un rīta pusē nedaudz pierims.

Gaiss atdzisīs līdz +6, +11 grādiem, rietumu rajonos un piekrastē līdz +9, +14 grādiem.

Arī sestdien dienā saglabāsies līdzīgi laika apstākļi. Daudzviet līs lietus un pūtīs brāzmainas vējš. Saskaņā ar jaunākajām prognozēm, dienas gaitā vēja ātrums brāzmās var sasniegt stipras vētras spēku.

Gaisa temperatūra līdzīgi kā naktī nepārsniegs +9,+14 grādus.

Naktī uz pirmdienu sāks darboties vēl viens vidējā ātruma kontroles posms. Kur?

Uz valsts galvenā autoceļa Krievijas robeža-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (A13) posmā no Kovališkiem līdz Rušeņicai naktī uz pirmdienu, 9.oktobri, sāks darboties vidējā ātruma kontroles posms, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" pārstāvji.

Šajā p...

LDz ļauj turpināt dzelzceļa elektrificētā tīkla modernizācijas iepirkumu

Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB), izskatot AS "BMGS" sūdzību, nolēma atļaut VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) turpināt iepirkuma procedūru un slēgt iepirkuma līgumu atklātā konkursā par dzelzceļa elektrificētā tīkla modernizāciju, liecina informācija IU...

Tālruņa līnija «Parunāsim»? turpmāk būs pieejama arī ukraiņu valodā

Zvanu centrs "Sonido", kas jau piecus gadus nodrošina tālruņa līniju "Parunāsim", turpmāk piedāvās sarunas arī ukraiņu valodā, kā arī Latvijas iedzīvotājiem iespēju caur sarunām mācīties latviešu valodu, aģentūru LETA informēja SIA "Sonido" vadītāja In...



Komentāri