lv
SYKbI8agqplDrgo6MVMX6Mbk75IJbNR7uHVQIqsv
2439612

Baltijas kapitāla tirgus sniega bumba veļas un neapstāsies, saka triju valstu eksperti

Baltijas kapitāla tirgus sniega bumba veļas un neapstāsies, saka triju valstu eksperti
Lai gan šis gads Baltijas tirgiem ir lēnāks, visās trijās valstīs ir redzamas pozitīvas tendences un šogad nemaz tik ļoti neatpaliekam no lielajiem pasaules tirgiem, raidījuma “Nākotnes kapitāls” diskusijā sacīja Latvijas, Lietuvas un Igaunijas finanšu eksperti. Diskusijā, kurā piedalījās “Signet Bank” valdes priekšsēdētājs Roberts Idelsons, Imants Norkus, “COBALT Lithuania” vadošais partneris, un Mikels Torims, investīciju vadītājs “LHV Group” iezīmējās viedoklis, ka Baltijas kapitāltirgi ir uz pareizā ceļa, pietrūkst tikai mazu grūdienu, kas, kā uzskata eksperti, būs.
Porziņģa komandas biedrs Teitams vēlas pārstāvēt ASV Parīzes olimpiskajās spēlēs

Džeisons Teitams, kurš ir Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Bostonas "Celtics", pauda vēlmi pievienoties ASV izlasei 2024.gada Parīzes olimpiskajās spēlēs.

Tā sarunā ar žurnālistiem ...

Noslēgusies ar ūdeņradi darbināmā autobusa tūre pa Latviju
Ar mērķi informēt iedzīvotājus par ūdeņradi kā nākotnes enerģijas nesēju, Latvijā Latvijas Ūdeņraža asociācijas koorinētās inicatīvas "JIVE 2 CEE Hydrogen Bus Roadshow" ietvaros no 18. septembra līdz 29. septembrim Rīgā, Jelgavā un Valmierā notika ar ū...
Ostapenko zaudē cīņā par Ķīnas atklātā tenisa čempionāta pusfinālu
Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko piektdien Pekinā zaudēja Ķīnas atklātā čempionātā ceturtdaļfinālā un netika vērienīgā turnīra četru spēcīgāko spēlētāju vidū.


Komentāri