lv
TALDL5qpFNIafyiign9kNbShuku398ybklTUwc78
2439394

Porziņģa komandas biedrs Teitams vēlas pārstāvēt ASV Parīzes olimpiskajās spēlēs

Porziņģa komandas biedrs Teitams vēlas pārstāvēt ASV Parīzes olimpiskajās spēlēs

Džeisons Teitams, kurš ir Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Bostonas "Celtics", pauda vēlmi pievienoties ASV izlasei 2024.gada Parīzes olimpiskajās spēlēs.

Tā sarunā ar žurnālistiem atklāja ASV basketbolists.

Teitams jau iepriekš pārstāvēja ASV valstsvienību Tokijas olimpiskajās spēlēs, kurās, vidēji izceļoties ar 15,2 punktiem, 3,3 atlēkušajām bumbām un 1,2 rezultatīvām piespēlēm, palīdzēja amerikāņiem tikt pie zelta godalgām.

"Protams, jau esmu izcīnījis zelta medaļu, taču gribētu atgriezties un izdarīt to vēlreiz," teica basketbolists.

Virkne NBA zvaigžņu šobrīd ir paziņojušas par savu nodomu startēt olimpiskajās spēlēs, amerikāņiem cenšoties atgūties pēc neveiksmes FIBA Pasaules kausa izcīņā augustā, kur tika ieņemta vien ceturtā vieta.

Lebrons Džeimss, Kevins Durents, Stefens Karijs un Džoels Embīds šonedēļ paziņoja, ka vēlas iekļauties ASV izlasē, kas Parīzē cīnīsies par piektajām olimpiskajām zelta medaļām pēc kārtas.

Noslēgusies ar ūdeņradi darbināmā autobusa tūre pa Latviju
Ar mērķi informēt iedzīvotājus par ūdeņradi kā nākotnes enerģijas nesēju, Latvijā Latvijas Ūdeņraža asociācijas koorinētās inicatīvas "JIVE 2 CEE Hydrogen Bus Roadshow" ietvaros no 18. septembra līdz 29. septembrim Rīgā, Jelgavā un Valmierā notika ar ū...
Ostapenko zaudē cīņā par Ķīnas atklātā tenisa čempionāta pusfinālu
Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko piektdien Pekinā zaudēja Ķīnas atklātā čempionātā ceturtdaļfinālā un netika vērienīgā turnīra četru spēcīgāko spēlētāju vidū.
Latvijas izlases supervārtsargs Artūrs Šilovs atkal nosūtīts atpakaļ uz AHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Vankūveras "Canucks" kluba Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs tika nosūtīts atpakaļ uz vienības fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Ebotsfordas "Canucks", ceturtdien pavēstīja klubs.

NHL vienība svētdien nosūtīja Latvijas vā...



Komentāri