lv
Y2aUlFWzjXHm1Uy8LE4fHARNrjSdROMoEsAZcs0i
2435748

Kultūras ministres komandai pievienojies ārštata padomnieks mediju jautājumos

Kultūras ministres komandai pievienojies ārštata padomnieks mediju jautājumos

Kultūras ministres Agneses Loginas (P) komandai pievienojies ārštata padomnieks mediju jautājumos Kārlis Dagilis, skaidroja Kultūras ministrijā.

Dagilis iepriekš bijis Latvijas Radio Ziņu dienesta galvenais redaktors, kā arī strādājis pie jauniešu auditorijas satura attīstības un jauniešu multimediālās platformas Latvijas Radio 5 - "Pieci.lv" izveides. Tāpat viņš ir producējis un vadījis ziņu un informatīvi analītiskos raidījumus gan sabiedriskajos medijos, gan komercmedijā.

Dagilis ieguvis maģistra grādu komunikācijas zinātnē Latvijas Universitātē un turpina doktorantūras studijas Merilendas Universitātē.

Savukārt ministres ārštata padomnieks kultūrpolitikas jautājumos ir filozofs un pētnieks Toms Ķencis. Viņš Latvijas Universitātē ir ieguvis maģistra grādu filozofijā. Savukārt Tartu universitātē Igauņu un salīdzinošās folkloristikas katedrā Ķencis aizstāvējis doktora disertāciju.

Kultūras ministrijas parlamentārā sekretāre ir kādreizējā "Providus" vadošā pētniece migrācijas un integrācijas jomā Agnese Lāce.

Lībiņa-Egnere: ar Osipovas apstiprināšanu labota 13.Saeimas pieļautā kļūda

Ar bijušās Satversmes tiesas (ST) tiesneses Sanitas Osipovas apstiprināšanu par Augstākās tiesas (AT) tiesnesi labota kļūda, ko bija atstājis 13.Saeimas sasaukums, pārkāpjot varas dalīšanas principu, pārliecināta tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere ...

LM vēl vērtēs, kāds būs minimālo ienākumu slieksnis

Labklājības ministrija (LM) vēl vērtēs, kāds būs minimālo ienākumu slieksnis, sacīja LM valsts sekretāra vietniece Diāna Jakaite.

Viņa informēja, ka LM sagatavos priekšlikumus grozījumiem likumos, lai izpildītu Satversmes tiesas (ST) spriedumu. ST cetur...

Augšdaugavas novadā sāk būvēt saules elektrostaciju

Piesaistot vairāk nekā 10 miljonu eiro investīcijas, Augšdaugavas novada Kalkūnes pagastā sākta saules elektrostacijas "Kalkūnes SES" būvniecība, ziņo pašvaldība.

Augšdaugavas novada būvvalde šī gada 25.septembrī izsniegusi atļauju SES izveidei Kalkūnes...



Komentāri