lv
4X1g5YiizhpE7LLl1jTimUXFZL0K6ynR2sJYKZLH
2428832

Fantastiski! Ostapenko uzvar WTA 4.numuru Pegulu, un sasniedz ceturtdaļfinālu

Fantastiski! Ostapenko uzvar WTA 4.numuru Pegulu, un sasniedz ceturtdaļfinālu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien Pekinas "WTA 1000" sērijas turnīra astotdaļfinālā pieveica pasaules ranga ceturto numuru Džesiku Pegulu no ASV un sasniedza sacensību ceturtdaļfinālu.

Latvijas tenisiste bija pārāka ara 6-4, 6-2, svinot otro panākumu piecās savstarpējās spēlēs.

Par iekļūšanu ceturtdaļfinālā Ostapenko WTA rangā nopelnīja 215 punktus.

Ar 13.numuru turnīrā izsētās Ostapenko (WTA 17.) pretiniece cīņā par pusfinālu būs neitrālā sportiste Ļudmila Samsonova (WTA 22.) vai ukrainiete Marta Kostjuka (WTA 44.).

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Ostapenko Pekinā ar 2-6, 6-3, 6-2 pieveica Vācijas tenisisti Efu Līsu (WTA 121.), bet otrajā kārtā uzvarēja bez cīņas, Čehijas sportistei Lindai Noskovai (WTA 42.) savainojuma dēļ kortā nedodoties.

Pegula sacensības sāka ar otro kārtu, ar 6-7 (2:7), 6-2, 6-1 apspēlējot neatkarīgo tenisisti Annu Bļinkovu (WTA 39.).

Līdzšinējās četrās savstarpējās cīņās Ostapenko ir uzvarējusi tikai reizi, trīs setos uzvarot 2015.gada turnīrā Kvebekā. Pārējās cīņās, no kurām pēdējā bija šogad Dohas sacensību astotdaļfinālā, uzvaru svinēja amerikāniete.

Latvijas tenisiste šosezon Ostapenko ir izcīnījusi vienu titulu, uzvarot Birmingemas "WTA 250" sērijas turnīrā, bet karjerā uzvarējusi sešos turnīros.

Turnīrs Ķīnā norisinās cietā seguma kortos.

Mieriņa rosina kāda varētu būt otra svešvaloda Latvijas pierobežā

Igauņu valoda varētu būt otra svešvaloda Latvijas pierobežā, šodien savā pirmajā ārzemju vizītē Igaunijas galvaspilsētā Tallinā teica Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa (ZZS).

Kā informēja Saeimas Preses dienestā, Mieriņa pauda, ka, atsakoties no krie...

Nevaru izturēt, man šī situācija ir apnikusi! Žaklīna Cinovska pamet Latviju

Režisore un producente Žaklīna Cinovska pārdod savu dzīvokli, lai norēķinātos par visiem aizņēmumiem un kredītiem, un atlikušo naudu izmantot profesionālajai darbībai, ziņo žurnāls "Kas Jauns".

Dzīvoklis atrodas Rīgas centrā, klusā rajonā, koptā daudzdz...

Krievijā iesaka bērniem jau no mazotnes mācīt, ka Latvija neeksistē (+VIDEO)

Krievijas politiķis, radio un TV vadītājs un propagandists Sergejs Mihejevs nācis klajā ar ideju, kā nodrošināt, lai arī krievu nākamās paaudzes par normu uzskatītu citas valsts ieņemšanu, nevis uzdotu muļķlīgus jautājumus, kā: "Ko mēs darām Ukrainā?"

T...



Komentāri