lv
08fFfPmhEr4OoXlk5LZ3XKk2Dcj2zlwGbF3qL53O
2428621

Nevaru izturēt, man šī situācija ir apnikusi! Žaklīna Cinovska pamet Latviju

Nevaru izturēt, man šī situācija ir apnikusi! Žaklīna Cinovska pamet Latviju

Režisore un producente Žaklīna Cinovska pārdod savu dzīvokli, lai norēķinātos par visiem aizņēmumiem un kredītiem, un atlikušo naudu izmantot profesionālajai darbībai, ziņo žurnāls "Kas Jauns".

Dzīvoklis atrodas Rīgas centrā, klusā rajonā, koptā daudzdzīvokļu mājā.

Savukārt režisores darbīošanās arī turpmāk būs saistīta ar dokumentālo filmu veidošanu par Ukrainu un tās iedzīvotājiem Krievijas sāktā brutālā kara laikā.

Cinovska jau kādu laiku dzīvo un strādā Ukrainā. Lai arī tur jau tapušas vairākas filmas, tas viņai neļauj paiet malā no notiekošā.

"Latvijā esmu izdarījusi pietiekami, bet Ukrainā paveras jauni apvāršņi, jaunas iespējas, kur varu likt lietā savu pieredzi un profesionalitāti. Tas ir jauns un ļoti interesants izaicinājums. Diemžēl šobrīd Latvijā esošā situācija ir nelabvēlīga radošajiem cilvēkiem, tāpēc jāmeklē citas iespējas. Jā, esmu gatava palikt Ukrainā un strādāt tur ilgu laiku."

"Bet Latvija kļuvusi cilvēkiem ļoti nelabvēlīga, tāpēc nekas cits neatliek, kā doties prom. Diemžēl Latvija, kurā nav karš, grimst aizvien lielākā purvā, un šī nespējnieku valdība to tikai pastiprina, valsts izaugsme nenotiek. Es to vienkārši vairs nevaru izturēt, man šī situācija ir apnikusi."

Krievijā iesaka bērniem jau no mazotnes mācīt, ka Latvija neeksistē (+VIDEO)

Krievijas politiķis, radio un TV vadītājs un propagandists Sergejs Mihejevs nācis klajā ar ideju, kā nodrošināt, lai arī krievu nākamās paaudzes par normu uzskatītu citas valsts ieņemšanu, nevis uzdotu muļķlīgus jautājumus, kā: "Ko mēs darām Ukrainā?"

T...

Grūtībās nonākušos kredītņēmējus varētu atbalstīt ar «Altum» garantijām
Grūtībās nonākušos mājokļu kredītu ņēmējus varētu atbalstīt ar valstij piederošā finanšu institūcija "Altum" garantijām. To intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina Ministru prezidente Evika Siliņa ("Jaunā Vienotība").
Ostapenko uzveic spēcīgo Pegulu, tiek Ķīnas atklātā tenisa čempionāta ceturtdaļfinālā
Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko trešdien Pekinā uzvarēja vienu no turnīra galvenajām favorītēm amerikānieti Džesiku Pegulu un Ķīnas atklātajā čempionātā nodrošināja dalību ceturtdaļfinālā.


Komentāri