lv
qydv7mNAiux9EqzbAIpOFo1mcIEnDxyjGlpBeK3h
2421821

Nākamnedēļ norisināsies diskusija par datu aizsardzību e-komercijas vidē

Nākamnedēļ norisināsies diskusija par datu aizsardzību e-komercijas vidē

Šā gada 9.oktobrī plkst.15 norisināsies Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) rīkotā diskusija par datu aizsardzību e-komercijas vidē,

LTRK norāda, ka teju ikvienā e-komercijas darījumā uzņēmējiem ir jāsaņem un jāapstrādā personu dati, turklāt jāņem vērā, ka tiešsaistes mazumtirdzniecība ir kiberuzbrukumu riskam vispakļautākais sektors. Datu pienācīga nesargāšana var ne tikai kaitēt uzņēmuma reputācijai, bet arī radīt ievērojamus zaudējumus gan atbildot par nepilnībām regulatoru priekšā, gan kompensējot klientiem nodarīto kaitējumu.

Pasākuma laikā par prakses piemēriem e-komercijas organizēšanā un ieteikumiem labākai datu aizsardzībai e-komercijas vidē stāstīs starptautiskā juridiskā biroja "Sorainen" vecākā juriste Jūlija Terjuhana. Savukārt diskusijā piedalīsies LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš un LTRK valdes loceklis un Politikas daļas direktors Jānis Lielpēteris.

Dalība pasākumā ir bez maksas, iepriekš reģistrējoties vietnē "https://ej.uz/09102023".

Sarukuši mazumtirdzniecības apmēri (+INFOGRAFIKA)

Latvijā mazumtirdzniecības apmēri augustā ir samazinājušies līdz zemākajam līmenim kopš 2022.gada janvāra, informēja Finanšu ministrijas (FM) pārstāvji.

Ministrijā atzīmē, ka apmēru kritumu nosaka joprojām augstās cenas gan pārtikas, gan nepārtikas prec...

Sākusies produktu izdale programmā «Piens un augļi skolai»

irmdien Latvijas izglītības iestāžu bērni un jaunieši sākuši saņemt pienu, augļus un dārzeņus programmā "Piens un augļi skolai", informē Lauku atbalsta dienests (LAD).

"Piens un augļi skolai" mērķis ir bērnu vidū veicināt veselīgu ēšanas un uztura parad...

Nākamnedēļ norisināsies «Labo darbu nedēļa»

Nākamnedēļ, no 9.oktobra līdz 15.oktobrim, norisināsies labdarības organizācijas "Palīdzēsim.lv" akcija "Labo darbu nedēļa".

Šobrīd "Labo darbu nedēļas" interaktīvajā kartē jau iezīmēti 34 plānotie darbi ar vairāk nekā 2700 dalībnieku iesaisti. Akcijas ...



Komentāri