lv
QDwDbwQyVB9woqbfDkETEjS06INaIrEvjeJCeesJ
2421411

Nākamnedēļ norisināsies «Labo darbu nedēļa»

Nākamnedēļ norisināsies «Labo darbu nedēļa»

Nākamnedēļ, no 9.oktobra līdz 15.oktobrim, norisināsies labdarības organizācijas "Palīdzēsim.lv" akcija "Labo darbu nedēļa".

Šobrīd "Labo darbu nedēļas" interaktīvajā kartē jau iezīmēti 34 plānotie darbi ar vairāk nekā 2700 dalībnieku iesaisti. Akcijas dalībnieki iecerējuši veikt dažādus labos darbus. Piemēram, Kalētu Mūzikas un māksla pamatskola no Kurzemes puses 13.oktobrī organizēs rudens tirdziņu, kurā būs loterija ar visām pilnām lozēm. Par loterijā iegūtiem līdzekļiem iegādāsies pledus, kurus dāvinās dzīvnieku patversmes "Liberta" iemītniekiem.

Tāpat Valmieras sākumskolas 4.d klases skolēni kopā ar klases audzinātāju visas nedēļas garumā dosies apciemot skolas pensionētos skolotājus un citus darbiniekus. Apsveiks pagājušajā Skolotāju dienā, aprunāsies, cerot padarīt senioru dienu jaukāku un krāsaināku.

Savukārt Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs "Zeimuļs" Rēzeknē aicina atbalstīt vecos cilvēkus Rēzeknes pensionāru sociālo pakalpojumu centrā: sarūpēt nelielas dāvaniņas, seniorus iepriecinot ar tēju, medu, saldumiem, suvenīriem un pašdarinātām kartiņām ar laba vēlējumiem.

"Palīdzēsim.lv" atgādina, ka "Labo darbu nedēļas" dziļākā būtība un jēga ir iesākt brīvprātības un labdarības procesus, lai labie darbi kļūtu par ikviena ikdienu, negaidot Ziemassvētkus vai "Labo darbu nedēļu".

Akcijas laikā darbojas interaktīva mājaslapa ar Latvijas karti, kur ikvienam dalībniekam ir iespēja atzīmēt savu plānoto vai/un paveikto labo darbu "http://labodarbunedela.palidzesim.lv". Tajā arī ir iespēja ieskatīties un gūt iedvesmu savam labajam darbam no iepriekšējo gadu piemēriem.

Lai iedvesmotu viens otru un vairotu labo, kad labais darbs ir veikts, iedzīvotāji aicināti par to pastāstīt sociālajos tīklos ar tēmturi "#LaboDarbuNedela".

Savukārt, ja kādam ir nepieciešama palīdzība, iedzīvotāji aicināti rakstīt uz e-pastu "info@palidzesim.lv".

Igaunijā bankrotējis Top Shop veikalu pārvaldnieks

Igaunijā bankrotējis uzņēmums "Studio Moderna OU", kas pārvaldīja mazumtirdzniecības tīklu "Top Shop", vēsta Igaunijas portāls "Delfi".

Bankrotējušais Igaunijas uzņēmums no darba atlaiž 63 cilvēkus. Ja vēl 2017.gada sākumā uzņēmumā strādāja 164 cilvēki...

Latvijas hokeja veterāns Gints Meija atzīts par OHL mēneša labāko spēlētāju

Par "Optibet" Hokeja līgas (OHL) jaunās sezonas septembra mēneša spožāko zvaigzni atzīts "Mogo"/LSPA vienības uzbrucējs Gints Meija, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Septembrī pieredzējušais uzbrucējs četros mačos tika pie 12 punktiem, gūstot ast...

PTAC šogad veicis 22 pārbaudes spēļu laukumos

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) šajā gadā veicis 22 pārbaudes ārtelpu publisko spēļu un rekreācijas laukumos, tostarp neatbilstības konstatētas visās pārbaudītajās pašvaldībās - Valmieras novada, Siguldas novada un Līvānu novada pašvaldīb...



Komentāri