lv
3D5pmf7H8yW9fUxYF4yBTCbUcu4DpjzPEkJ0IpXe
2419361

Balinskis piedalījies Panthers pārbaudes spēlē pret Senators (+VIDEO)

Balinskis piedalījies Panthers pārbaudes spēlē pret Senators (+VIDEO)

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas izlases aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" vienība, kas neitrālā laukumā ar 2:4 (1:1, 0:1, 1:2) atzina Otavas "Senators" pārākumu.

Pirmssezonas pārbaudes mačos "Panthers" šis bija otrais zaudējums piecos dueļos.

Balinskis pie rezultativitātes punktiem netika, bet spēlē izpildīja vienu metienu pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Panthers" pirmā perioda vidū vadībā izvirzīja Antons Lundels, kurš pretuzbrukumā kopā ar Balinski devās pret vienu aizsargu un izlēma mest pats pa vārtiem. 15.minūtē Jirži Smejkals rezultātu izlīdzināja, bet otrā perioda 11.sekundē "Senators" vadībā izvirzīja Robijs Jerventijs. Trešā perioda vidū Lundels panāca 2:2, tomēr atlikušajā laikā Otavas vienības rindās Pārkers Kellijs vairākumā panāca 3:2, bet 4:2 nodrošināja Dreika Batersona precīzais raidījums jau tukšos "Panthers" vārtos.

Pēdējās trīs pārbaudes spēli Balinska pārstāvētā vienība aizvadīs pret Tampabejas "LIghtning", ar pretiniekiem tiekoties 4., 6., un 8.oktobrī.

NHL regulārais čempionāts sāksies 10.oktobrī, bet "Panthers" pirmo maču aizvadīs 13.oktobrī, kad viesosies pie Minesotas "Wild".

Šogad atturēti jau vairāk nekā 10 000 cilvēki no Latvijas robežas šķērsošanas

Pēdējās trīs dienās Valsts robežsardze novērsusi 471 mēģinājumu nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu, informēja robežsardzē.

Septembrī, tāpat kā augusta beigās, bieži no Baltkrievijas Latvijā centušies nelegāli iekļūt, bet nav ielaisti ap 10...

Pretiniece savainota - Ostapenko tikusi Pekinas turnīra astotdaļfinālā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien bez cīņas iekļuva Pekinas "WTA 1000" sērijas turnīra astotdaļfinālā.

Otrās kārtas mačā Ostapenko (WTA 17.), kura turnīrā izsēta ar 13.numuru, bija jātiekas ar Čehijas sportisti Lindu Noskovu (WTA 42.), tom...

Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs aicina uz klasiskām vērtībam (+VIDEO)

Muzejam pieder visplašākā Latvijas modernisma aizsācēju kolekcija.

Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja piedāvātais lekciju cikls "Klasiskās vērtības" aizsākts 2012.gadā ar mērķi aktualizēt un popularizēt jautājumus par latviešu lietišķās mākslas un di...



Komentāri