lv
hQhjy0JbYvxZskKTKWPLrCToGzdu6pLrOjy3RTUC
2416739

«De facto»: Latvijā teju trīskāršojies augu produktu imports no Krievijas

«De facto»: Latvijā teju trīskāršojies augu produktu imports no Krievijas
Lai gan kopumā Latvijā no Krievijas šobrīd ieved krietni mazāk preču nekā pirms iebrukuma Ukrainā, ir produktu kategorijas, kuras Krievijas ekonomikai tāpat ienes simtos miljonu eiro lielus ienākumus. Tā ir lopbarība, īpaši kukurūza, eļļas rauši no saulespuķu sēklām un citi lauksaimniecības produkti, kuru globālajā tirgū Krievija konkurē ar Ukrainu, un arī ar Latvijas lauksaimniekiem, vēsta LTV raidījums "de facto".
Gudļevskis nostāvējis sausā Vācijas augstākās hokeja līgas spēlē

Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis svētdien Brēmerhāfenā atvairīja visus metienus Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" uzvarā Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) mačā.

Brēmerhāfenes hokejisti savā laukumā ar 6:0 (2:0, 2:0, 2:0) pārspēja Švenningenes...

Nākamā nedēļa sāksies ar mēreni siltu laiku

Pirmdiena būs mākoņaina un mēreni silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Šonakt Latvijā mākoņu daudzums debesīs būs neliels, ievērojami nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietum...

Pilnīgi slepeni. Vai Latvijas specdienestiem ir «Pegasus», un kurš var atļaut jūs noklausīties
"Tas ir valsts noslēpums", "Šķiet, ka nav, bet precīzi nezinu", "Nevaru komentēt". Tās ir tipiskas atbildes uz Rus.LSM.lv jautājumiem par to, vai Latvijas specdienesti izmanto spiegošanas programmu "Pegasus". Jautājumi kārtējo reizi radās pēc ziņām, ka...


Komentāri