lv
i1LgR1ZM13ZgzECAA62gD18ulFH65MBdAsOeSllr
2416204

Nākamā nedēļa sāksies ar mēreni siltu laiku

Nākamā nedēļa sāksies ar mēreni siltu laiku

Pirmdiena būs mākoņaina un mēreni silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Šonakt Latvijā mākoņu daudzums debesīs būs neliels, ievērojami nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, atsevišķos rajonos veidosies migla. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +6…+10 grādiem, savukārt piekrastes rajonos nakts būs nedaudz siltāka - tur +10…+13 grādi.

Arī Rīgā gaidāms neliels mākoņu daudzums, bez nokrišņiem. Pūtīs mērens rietumu vējš, un gaiss atdzisīs līdz +9…+11 grādiem.

Pirmdien laiks būs lielākoties mākoņains, turklāt pēcpusdienā vietām valsts rietumos īslaicīgi uzlīs. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, dienvidu vējš. Gaisa temperatūra būs +15…+18 grādu robežās.

Rīgā dienā gaidāms mākoņains laiks, vakarā īslaicīgs lietus. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš. Gaiss iesils līdz +17…+18 grādiem.

Pilnīgi slepeni. Vai Latvijas specdienestiem ir «Pegasus», un kurš var atļaut jūs noklausīties
"Tas ir valsts noslēpums", "Šķiet, ka nav, bet precīzi nezinu", "Nevaru komentēt". Tās ir tipiskas atbildes uz Rus.LSM.lv jautājumiem par to, vai Latvijas specdienesti izmanto spiegošanas programmu "Pegasus". Jautājumi kārtējo reizi radās pēc ziņām, ka...
Ostapenko veiksmīgi pārvarējusi Pekinas turnīra pirmo kārtu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko svētdien pārvarēja Pekinas "WTA 1000" sērijas sacensību pirmo kārtu.

Ostapenko, kura WTA rangā atrodas 16.vietā un turnīrā izsēta ar 13.numuru, ar 2-6, 6-3, 6-2 pieveica Vācijas tenisisti Efu Līsu (WTA 122.), kura ...

SIF aicina sākt lūkoties uz Latvijas vecāko paaudzi kā neizmantotu resursu

Latvijas darbaspēka pieejamības un demogrāfiskajā situācijā seniori un vecāka gadagājuma cilvēki ir neizmantots, bet potenciāli svarīgs un efektīvs resurss darba devējiem, norādīja Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) pārstāvji.

Atzīmējot Starptautisko...



Komentāri