lv
hsBFWRN5RyaR4vPo4189VIQDOzVickkvUAKF3eYZ
2415624

Māja pieder vienam, zeme – citam. Kā risināt strīdu par zemes izmantošanu?

Māja pieder vienam, zeme – citam. Kā risināt strīdu par zemes izmantošanu?
Latvijas neatkarības atjaunošanas sekas īpašumu jautājumos ir jūtamas joprojām. 90. gados ļaudis privatizēja īpašumus, saņēma atpakaļ padomju varas konfiscēto dzimtas mantojumu, bet nereti izrādījās, ka uz šīs zemes jau sabūvētas dzīvojamās mājas, vai, kamēr, viens īpašnieks steidza nopirkt zemi, otrs tikmēr jau bija iegādājies mājas virs tās. Tagad, pēc teju 30 gadiem, šis jautājums joprojām ir kā karsts kartupelis. Cik daudz drīkst atļauties saimnieks, kurš dzīvo mājā uz cita cilvēka zemes? Kā risināt strīdu par zemes izmantošanu?
Jocis sasniedzis jaunu Latvijas rekordu piecu kilometru skriešanā

Kenijiete Beatrise Čebeta un Etiopijas skrējējs Hagoss Gebrhivets svētdien Rīgā kļuva par pasaules čempioniem piecu kilometru skriešanā, Latvijas skrējējam Uģim Jocim sasniedzot jaunu Latvijas rekordu 14 minūtes un 14 sekundes.

Piecu kilometru distancē...

Drošības politikas eksperte: Krievijai sāk izsīkt spēki, bet fronti tas vēl neietekmēs
Krievijas nespēja nodrošināt militāro palīdzību Armēnijai konfliktā par Kalnu Karabahu liek domāt, ka globālā mērogā tai sāk izsīkt spēki un resursi. Vienlaikus fronti Ukrainā tas vēl neietekmēs, jo tieši tur koncentrēta visa Krievijas uzmanība, Latvij...
Vakar tika pieķerts pamatīgs skaits dzērājšoferu - 22 šķirsies no sava auto

Septembra pēdējā dienā uz Latvijas ceļiem pie stūres alkohola reibumā pieķerta 31 persona, kas ir aizvadītajā mēnesī lielākais vienā diennaktī konstatēto dzērājšoferu skaits, liecina apkopotie Valsts policijas dati.

Parasti vairāk dzērājšoferu uz ceļie...



Komentāri