lv
fdqJ5Wcd3l9gZlhi6yPYmdA5rkHuwOUkuUaVfYPF
2415435

Drošības politikas eksperte: Krievijai sāk izsīkt spēki, bet fronti tas vēl neietekmēs

Drošības politikas eksperte: Krievijai sāk izsīkt spēki, bet fronti tas vēl neietekmēs
Krievijas nespēja nodrošināt militāro palīdzību Armēnijai konfliktā par Kalnu Karabahu liek domāt, ka globālā mērogā tai sāk izsīkt spēki un resursi. Vienlaikus fronti Ukrainā tas vēl neietekmēs, jo tieši tur koncentrēta visa Krievijas uzmanība, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Vakar tika pieķerts pamatīgs skaits dzērājšoferu - 22 šķirsies no sava auto

Septembra pēdējā dienā uz Latvijas ceļiem pie stūres alkohola reibumā pieķerta 31 persona, kas ir aizvadītajā mēnesī lielākais vienā diennaktī konstatēto dzērājšoferu skaits, liecina apkopotie Valsts policijas dati.

Parasti vairāk dzērājšoferu uz ceļie...

Sinoptiķi izteikuši prognozes par laikapstākļiem oktobra pirmajā nedēļā

Jaunnedēļ Latvijā laikapstākļi kļūs rudenīgāki - gaisa temperatūra pazemināsies, biežāk līs, turklāt gaidāmas arī vējainākas dienas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Oktobra pirmajā nedēļā laika apstākļus...

Satraucoši - pieaug Krievijas specdienestu agresīvu operāciju risks Latvijā

Pieaugot Krievijas konfrontācijai ar Rietumvalstīm, pieaugs arī agresīvu Krievijas specdienestu operāciju risks Latvijā, teikts šonedēļ Saeimas apstiprinātajā aktualizētajā Nacionālās drošības koncepcijā (NDK), kas balstīta uz valsts drošības iestāžu a...



Komentāri