lv
TVZhlymisqPKIcLfXqg8abZC2z9v5M66hazUBfAx
2415068

Sinoptiķi izteikuši prognozes par laikapstākļiem oktobra pirmajā nedēļā

Sinoptiķi izteikuši prognozes par laikapstākļiem oktobra pirmajā nedēļā

Jaunnedēļ Latvijā laikapstākļi kļūs rudenīgāki - gaisa temperatūra pazemināsies, biežāk līs, turklāt gaidāmas arī vējainākas dienas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Oktobra pirmajā nedēļā laika apstākļus Latvijā noteiks ciklonu darbība - gaidāms lietus, stiprākas vēja brāzmas, arī vēsas naktis - termometra stabiņš daudzviet svārstīsies ap +9…+14 grādu atzīmi, lai gan piekrastes rajonos būs par pāris grādiem siltāk.

Dienas saglabāsies mēreni siltas, gaisam iesilstot līdz +15…+20 grādiem.

Tikmēr nedēļas otrā puse būs līdzīga kā tās sākums, vienīgi gaisa temperatūra, ieplūstot vēsākam gaisam, kā dienas, tā arī nakts stundās kļūs arvien zemāka.

Satraucoši - pieaug Krievijas specdienestu agresīvu operāciju risks Latvijā

Pieaugot Krievijas konfrontācijai ar Rietumvalstīm, pieaugs arī agresīvu Krievijas specdienestu operāciju risks Latvijā, teikts šonedēļ Saeimas apstiprinātajā aktualizētajā Nacionālās drošības koncepcijā (NDK), kas balstīta uz valsts drošības iestāžu a...

Aizvadīta traģiska diena - uz Latvijas ceļiem dzīvību zaudējuši trīs cilvēki

Septembra pēdējā dienā uz Latvijas ceļiem dzīvību zaudējuši trīs cilvēki, tostarp divi jaunieši, ziņoja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ap plkst.15.30 Smiltenē, Atmodas ielā, pusaudzis, vadot mopēdu "Peugeot Ludix", apgāzās un izraisīja ...

Rinkēvičs: Izcils pedagogs ir atslēga jauniešu nākotnes sapņiem - pat nereāliem

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Skolotāju dienā aicina pedagogus mudināt jauniešus sapņot arī par šķietami nereāliem mērķiem.

Skolotāja profesija ir dzīves aicinājums un arī dzīvesveids, par Rinkēvica viedokli informēja Valsts prezidenta kancelejā. ...



Komentāri