lv
9P0G3SyDK9hcugqM38lxZzS1P4L1hGvYADak1zyc
2398113

LTV oktobrī ar pārsteigumu atgriežas «Īstās latvju saimnieces». Iepazīsti dalībnieces

LTV oktobrī ar pārsteigumu atgriežas «Īstās latvju saimnieces». Iepazīsti dalībnieces
Latvija Televīzijā (LTV) no 12. oktobra ceturtdienu vakaros pulksten 21 būs skatāma raidījuma "Īstās latvju saimnieces" jaunā sezona. Arī šogad tajā piedalīsies septiņas saimnieces, pārstāvot Vidzemi, Kurzemi, Latgali un Zemgali. Raidījuma astotā sezona pārsteigs ar to, ka dalībnieču vidū būs pa vienai saimniecei no katras iepriekšējās sezonas.
Biedriņš izstāstījis par savu lomu jaunizveidotajā klubā Rīgas Zeļļi

Jaunizveidotā kluba "Rīgas Zeļļi" vēstnesis bijušais Latvijas izlases un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Andris Biedriņš centīsies palīdzēt ne tikai klubam, bet arī jaunajiem vienības spēlētājiem, preses konferencē norādīja Biedriņš.

Š...

Francijas ministre piektdien ieradīsies vizītē Latvijā

Vizītē Latvijā piektdien, 29.septembrī, ieradīsies Francijas Eiropas un ārlietu ministre Katrīna Kolonā, informēja Ārlietu ministrijā.

Vizītes laikā viņa ar Latvijas augstākajām amatpersonām pārrunās Latvijas un Francijas divpusējās attiecības, sadarbī...

Pieejams pasaules universitāšu reitings - kā novērtētas Latvijas iestādes?

Jaunākajā "Times Higher Education" pasaules universitāšu reitingā augstāk novērtēta Latvijas augstāko izglītības iestāžu sadarbība ar industriju un starptautiskā sadarbība, liecina reitinga dati.

Reitingā iekļautas 1904 universitātes no 104 pasaules va...



Komentāri