lv
dzRmIQtJV7FbgUFV1DWBrZBsUTvMXMRnNHLLwdeW
2388916

«Michelin» Latvijas labākos restorānus prezentēs 21.novembrī

«Michelin» Latvijas labākos restorānus prezentēs 21.novembrī

"Michelin Guide", kas ir vadošais un populārākais restorānu ceļvedis pasaulē, Latvijas labākos restorānus prezentēs pasākumā šogad 21.novembrī.

Pasākumam varēs sekot līdzi digitālā formātā visās ceļveža komunikācijas platformās - tīmekļa vietnē, mobilajās lietotnēs un sociālajos tīklos.

"Michelin" norāda, ka ceļveža inspektori ir veikuši rūpīgu Latvijas gastronomiskā piedāvājuma izpēti un viesojās ne tikai galvaspilsētā Rīgā, bet arī vairākās citās Latvijas vietās. Vērtējot Latvijas restorānus, "Michelin" inspektori apmeklējuši Kurzemes piekrasti, Jūrmalu, Valmieru, Cēsis, Līgatni, Tērveti un daudzas citas vietas.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) slēgs 1,27 miljonu eiro vērtu līgumu ar Francijā reģistrēto "Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin" par dalību starptautiskajā gastronomijas ceļvedī "Michelin Guide".

Iepirkums tiks veikts sarunu procedūrā, jo līguma izpildi var nodrošināt tikai konkrēts piegādātājs, nepastāvot konkurences apstākļiem tehnisku iemeslu dēļ.

Līgums izpildāms līdz 2025.gada 31.oktobrim.

Iepirkuma gala ziņojumā teikts, ka "Michelin Guide" ir vadošākais un pats zināmākais restorānu ceļvedis pasaulē. "Michelin" restorānu ceļvedis tiek uzskatīts par starptautisku atsauci, it īpaši tiem tūristiem, kuri vietas apskata pēc citu vērtējumiem.

Saeimā skatīs lēmumprojektu par neuzticības izteikšanu ministrei Čakšai

Otrdien sasauktās Saeimas sēdes darba kārtībā iekļauts opozīcijas virzītais lēmumprojekts par neuzticības izteikšanu izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai (JV).

Kā aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā, Saeimas Prezidijs ir sasaucis Sa...

Latvijas futbolistes turpina UEFA Nāciju līgas turnīru ar maču pret Andoru

Latvijas sieviešu futbola izlase šodien Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Nāciju līgas otrajā mačā izbraukumā cīnīsies ar Andoru. Spēle Andora la Veljā sāksies plkst.20 pēc Latvijas laika.

Piektdien latvietes Slokas stadionā C grupas pirmajā...

Drona pazušanu pierobežā pamatā saista ar tehniskiem iemesliem

Drona pazušana Latvijas-Krievijas pierobežā pamatā tiek saistīta ar tehniskiem iemesliem, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Viņš pastāstīja, ka aizsardzības resors ...



Komentāri