lv
wpYJlrH1UlBPF9uuTRUyNCeLW2MExlnUae3Mx93B
2384864

LIAA konkursā meklē Latvijas Ārējās ekonomiskās pārstāvniecības AAE vadītāju

LIAA konkursā meklē Latvijas Ārējās ekonomiskās pārstāvniecības AAE vadītāju

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) konkursā meklē Latvijas Ārējās ekonomiskās pārstāvniecības Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE) vadītāju, liecina aģentūras publiskotā informācija.

Bruto mēnešalga Latvijas Ārējās ekonomiskās pārstāvniecības vadītājam AAE paredzēta no 1983 eiro līdz 2270 eiro. Taču pēc iecelšanas diplomātiskajā amatā un diplomātiskā ranga piešķiršanas bruto mēnešalga, piemaksas un sociālās garantijas tiks noteiktas atbilstoši Diplomātiskā un konsulārā dienesta likumam maksimums 9273 eiro apmērā. Papildus pārstāvniecības darbības nodrošināšanai tiks apmaksāti transporta, sakaru, prezentācijas un citi izdevumi.

Pretendenti aicināti pieteikties līdz 2023.gada 1.oktobrim.

Pārstāvniecības vadītāja galvenie amata pienākumi būs nodrošināt Latvijas Ārējās ekonomiskās pārstāvniecības AAE darbību atbilstoši LIAA darba plānam, izplatīt informāciju AAE kompānijām par Latvijas tautsaimniecību, nozarēm, uzņēmējdarbības vidi, Latvijas uzņēmumiem un to precēm, sadarbības iespējām, kā arī piedalīties investīciju piesaistes stratēģijas īstenošanā - identificēt potenciālos investorus un veicināt to interesi investēt Latvijā.

Tāpat pārstāvniecības vadītājam būs jāsniedz Latvijas uzņēmējiem informāciju par AAE kompāniju pieprasījumu pēc Latvijas precēm un pakalpojumiem, jāorganizē AAE kompāniju vizītes Latvijā un Latvijas uzņēmēju vizītes AAE, jāsniedz atbalstu biznesa kontaktu dibināšanā, jāorganizē Latvijas uzņēmumu produktu virzīšanu AAE tirgū, jāmeklē un jāuzrunā potenciālos sadarbības partnerus, jāorganizē ārējā mārketinga pasākumus AAE (tirdzniecības misijas, produktu prezentācijas), jāgatavo informāciju par AAE ekonomisko situāciju, kā arī jānodrošina tiešu un regulāru komunikāciju starp Latvijas un AAE uzņēmējiem.

LIAA arī norāda, ka tās ārējo ekonomisko pārstāvniecību tīkls palīdz Latvijas uzņēmumiem atrast sadarbības partnerus ārvalstu tirgos un ārvalstu uzņēmumiem sākt uzņēmējdarbību Latvijā.

Merzļikinam NHL uzvara un Šilovam zaudējums pirmajās pārbaudes spēlēs

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins svētdien atvairīja 18 metienus Kolumbusas "Blue Jackets" uzvarā savā laukumā pirmajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes mačā, bet Artūrs Šilovs ielaida astoņus vārtus Vankūveras "Canucks" zaudējumā....

Nākamajā naktī Latvijā gaidāma pirmā rudens salna

Nākamajā naktī Latvijā vietām iespējama pirmā rudens salna, taču otrdien Latvijā turpināsies vasarīgi laikapstākļi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Naktī uz otrdienu gaiss atdzisīs +3…+8 grādu robežās, dažviet zāle...

Aicina pieteikt konkursam jaunos un inovatīvos tūrisma produktus
Konkursā "Eksporta un inovācijas balva 2023", kuru jau 18. gadu rīko Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, aicināti pieteikties jauno tūrisma produktu attīstītāji, informēja Latvijas Investīciju un attīstības a...


Komentāri