lv
TCmeXnCHmL2TlNfDp6mBs2t3zwj3Cguxh3hgCTcJ
2375689

Piektdien četriem dzērājšoferiem konfiscēja auto, bet divi atmaksās tā vērtību

Piektdien četriem dzērājšoferiem konfiscēja auto, bet divi atmaksās tā vērtību

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas ceļiem apturējusi astoņus transportlīdzekļu vadītājus alkohola reibumā, no kuriem sešiem alkohola koncentrācija organismā pārsniegusi pusotru promili, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Rīgas reģionā apturēti četri stipri iereibuši un viens vieglāk iereibis šoferis, Zemgalē - viens stipri iereibis un viens vieglāk iereibis transportlīdzekļa vadītājs, bet Kurzemē pieķerts viens spēkrata vadītājs, kuram alkohola koncentrācija organismā bija zem 1,5 promilēm.

Par sēšanos pie stūres, ja alkohola koncentrācija organismā pārsniedz 1,5 promiles, ir paredzēta kriminālatbildība un papildus sodam tiek konfiscēta arī automašīna, ja tā pieder pārkāpējam. Ja spēkrats pašam dzērājšoferim nepieder, tad no viņa papildus sodam piedzen naudas summu, kas var sasniegt vadītā transportlīdzekļa tirgus vērtību.

Aizvadītajā diennaktī četri no pieķertajiem stiprā reibumā esošajiem autovadītājiem bija sēdušies pie stūres savam transportlīdzeklim, bet divi brauca ar sev nepiederošām automašīnām, liecina policijas apkopotie dati.

Diennakts laikā Valsts policija ceļu satiksmes jomā kopumā fiksējusi 411 administratīvos pārkāpumus, tostarp konstatēti 188 atļautā braukšanas ātruma pārkāpumi un pieķerti četri agresīvi braucēji, liecina policijas apkopotie dati.

Kļūstot par spīkeri, Daiga Mieriņa maksās parādsaistības - 42 591 EUR (+VIDEO)

Carnikavas "zaļā iepirkuma" politika radījusi šaubas deputātos.


Daiga Mieriņa (dzimusi kā Daiga Jurēvica 1969. gada 3. martā) ir latviešu pašvaldību darbiniece un politiķe. 14. Saeimas priekšsēdētāja, pārstāv Latvijas Zemnieku savienību un Zaļo un Zemni...

Rēzeknes pašvaldība turpina līdzfinansēt iedzīvotāju projektus (+VIDEO)

Visvairāk iedzīvotāji vēlas redzēt pie savas mājas bērnu rotaļu laukumu.

Neraugoties uz finansiālajām grūtībām vienā no Latgales valstpilsētām, vietējās institūcijas iedzīvotājus sagaida.
Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks...

Pāternieku robežšķērsošanas vietā šorīt gaidījušas simtiem kravas automašīnu

Pāternieku robežšķērsošanas vietā sestdienas rītā plkst.8 izbraukšanu uz Baltkrieviju šorīt gaidījušas 500 kravas automašīnas un desmit vieglās automašīnas, liecina informācija Valsts robežsardzes mājaslapā.

Arī piektdienas vakarā plkst.20 rindā stāvēju...



Komentāri