lv
463TTKNnpCFPYOkHfnF0HdkojNaUdVd7sIfAdjd3
2372008

Būvnieki vienojas par minimālās algas paaugstināšanu nozarē

Būvnieki vienojas par minimālās algas paaugstināšanu nozarē
Būvniecības ģenerālvienošanās komitejas sēdē panākta vienošanās ar 2024. gada 1. janvāri būvniecībā nodarbinātajiem minimālo bruto mēneša darba algu paaugstināt no 780 eiro uz 930 eiro, bet minimālā stundas tarifa likme līdzšinējos 4,67 eiro vietā būs 5,57 eiro informēja Latvijas Būvnieku asociācija.
Valsts budžetu Saeimā plānots iesniegt novembra sākumā

Finanšu ministrija (FM) ir aktualizējusi likumprojekta "Par valsts budžetu 2024.gadam un budžeta ietvaru 2024., 2025. un 2026.gadam" sagatavošanas grafiku, paredzot, ka nākamā gada budžeta likumprojektu pakete Saeimā tiks iesniegta 3.novembrī, informēj...

Tiek vākti paraksti par iespēju atteikties no reklāmas materiāliem pastkastītēs

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par iespēju atteikties no reklāmas materiāliem pastkastītēs.

Kā iniciatīvas pārstāvis norādīts Arkādijs Dementjevs. Viņš vēlas panākt iespēju atteikties no mazumtirdzniecības kompānij...

Liepājā notiks militārās mācības - gaidāmi satiksmes ierobežojumi (+KARTE)

Liepājā militāro mācību laikā no 26.septembra līdz 28.septembrim gaidāmi satiksmes ierobežojumi Muitas un Roņu ielā, pie militārās bāzes "Liepāja", informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļā.

Septembrī Latvijā notiek visaptverošas v...



Komentāri